Senior Consultant EU

Ben jij een senior consultant die een team kan aansturen, nieuwe projecten en initiatieven ontplooit en beschikt over een relevant netwerk? Vindsubsidies zoekt een Senior Consultant EU.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Onze senior consultant EU kan op een inspirerende wijze collega’s coachen om samen tot mooie (project)resultaten te komen. Je hebt ruime kennis van en ervaring met het aanvragen van Europese subsidies en weet hoe de hazen in Brussel lopen. Je kennis van de Europese subsidiewet- en regelgeving is goed en je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op (EU-)-subsidiegebied. We zoeken een volwaardige gesprekspartner voor andere managers binnen onze organisatie en onze (potentiële) relaties. Iemand die zijn mening durft te geven, problemen en kansen in perspectief ziet en met constructieve oplossingen en ideeën komt. En die daarvoor de juiste projectgroep weet samen te stellen om tot een goed resultaat te komen.

Functievereisten

 • met een afgeronde opleiding op academisch niveau
 • met minimaal vijf jaar werkervaring
 • die 32-40 uur wil werken
 • die gedreven en resultaat gericht is en kwaliteit wil leveren
 • die initiatief neemt tot nieuwe projecten
 • met ervaring in het (subsidie)projectmanagement
 • die ruime ervaring heeft met Europese subsidieprogramma’s
 • die weet hoe het Brusselse lobbyproces werkt
 • die een project kan leiden maar ook autonoom een verbindende rol tussen de verschillende afdelingen van onze organisatie kan vervullen
 • met uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • een sterk ontwikkeld analytisch vermogen 
 • die commercieel kan denken, kansen ziet en zelf projecten initieert 
 • met gevoel voor verhoudingen bij relaties en (financiële) stakeholders 
 • die beschikt over een significant relevant netwerk
 • die de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende, afwisselende job binnen een internationaal concern. Je komt terecht in een inspirerende omgeving met veel ervaren maar ook jonge ambitieuze collega’s die erin geloven bedrijven verder te kunnen helpen met hun (innovatieve) ambities. Als senior consultant heb je de leiding over de grotere (internationale) subsidieaanvragen, ook heb je de beschikking over (junior) consultants en medewerkers van onze support services voor administratieve en ondersteunende taken. Je krijgt de ruimte om projecten en processen te initiëren die bijdragen aan de groei van onze organisatie, vooral op het terrein van Europese subsidies. Uiteraard word je voorzien van alle faciliteiten om flexibel te kunnen werken vanuit een van onze kantoren in Enschede, Deventer en Utrecht, of vanuit huis. Verder bieden we een marktconform salaris en kennen we een aantrekkelijk bonussysteem.

Bedrijfsprofiel Vindsubsidies

Vindsubsidies is een groot onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten. Met al onze diensten en producten ondersteunen wij organisaties bij het vinden van een passende financiering voor hun onderzoek of project. Dat doen we al meer dan twintig jaar met veel succes waardoor we een belangrijke speler zijn in de markt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vindsubsidies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 581-583
7521 AG Enschede
085 - 0515387