Management assistent

Jij bent een ervaren managementassistent die houdt van aanpakken en niet wacht totdat er een opdracht komt. Jij ziet het werk liggen en weet als geen ander waar het team behoefte aan heeft en wat jij daarin kan bijdragen. Je kunt snel schakelen en stemt, waar nodig, af met je collega’s en andere partijen. Veilig Thuis Twente is op zoek naar een management assistent.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
10-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als managementassistente bij Veilig Thuis Twente is geen dag hetzelfde. Je werkt aan professionele en daadkrachtige management- of projectondersteuning Je schakelt snel en draait je hand er niet voor om, om collega’s te ondersteunen waar nodig. Je zorgt voor professioneel en efficiënt  telefoon-, agenda- en e-mailbeheer. Het plannen, organiseren, notuleren en voorbereiden van diverse overleggen en vergaderingen geeft jou energie. Jij zorgt er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat afspraken nagekomen worden.

Vanzelfsprekend gaat voor jou, de ondersteuning verder dan organiseren; je draagt ook inhoudelijk je steentje bij. Jij bent iemand die niet op geeft. Je investeert in collega's en relatiebeheer, en je maakt af waar je aan begint. Samen met jouw collega’s sta je voor kwalitatief goed werk en neem je hier je verantwoordelijkheid voor. 


Functievereisten

Je bent digitaal vaardig en houdt overzicht in een dynamische werkomgeving. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat alles goed geregeld is. Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je communiceert helder en duidelijk (zowel schriftelijk als mondeling); 
 • Je hebt een actieve opstelling en toont initiatief;
 • Je overziet het grote geheel en blijft rustig, ook wanneer het hectisch is;
 • Je bent enthousiast en denkt in mogelijkheden;
 • Je beschikt over een relevante afgeronde MBO-4 opleiding. 
 • Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. 


Aanbod

Wij vragen uiteraard wat van jou, maar wij hebben jou ook wat te bieden. 

Kom je bij ons werken, dan kan je het volgende verwachten:

 • Een functie voor 24 uur per week;
 • De werkdagen en uren worden in overleg met jou bepaald; 
 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast contract als beide partijen enthousiast zijn;
 • Salaris: afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.255,00 maximaal € 3.301,00 per maand (schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek (als gevolg van het principeakkoord voor de cao SGO komt hier naar verwachting minimaal € 240,00 bruto per maand bij);
 • Interessante extra’s, waaronder een Individueel Keuze Budget van 17,05%, een moderne werkplek en deelname aan een actieve personeelsvereniging;
 • Een fijne werkplek in het centrum van Enschede (Twentehuis), waar je gebruik kunt maken van de naast ons pand gelegen parkeergarage en fietsenstalling Hermandad;
 • Reis je met OV? Fijn! Ons Twentehuis ligt op loopafstand van het Centraal Station;


Bedrijfsprofiel Veilig Thuis Twente

Jouw team

Je komt te werken binnen het secretariaat van Veilig Thuis Twente. In dit team werken collega’s die het primaire proces van Veilig Thuis ondersteunen. Jouw rol bestaat uit het ondersteunen van het management. Samen ondersteun je de organisatie VTT.


Veilig Thuis Twente

De schakel tussen inwoner en hulpverlening. Wij zijn geen doorsnee hulpverleningsorganisatie; wij geloven dat de zachte kant veel beter werkt als de zakelijke kant op orde is. Veilig Thuis Twente bestaat uit een groep eigenzinnige en bevlogen professionals die dag en nacht klaarstaan om te reageren op meldingen van huiselijk geweld, kinder- en ouderenmishandeling.

Veilig Thuis Twente is onderdeel van SamenTwente

Samen werken we aan een gezond, veilig en vitaal Twente.


SamenTwente

Krachtenbundeling voor een gezond, veilig en vitaal Twente. In onze organisatie werken mensen met verschillende professionele achtergronden en talenten, variërend van advies en zorgverlening op diverse beleidsterreinen en onderwerpen; van P&O, Communicatie, ICT, Finance, Juridische zaken tot Inkoop & Aanbesteding. Samen beschermen en bevorderen we de gezondheid van en verlenen we zorg aan onze Twentse inwoners.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Veilig Thuis Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede
088 - 8567950