Manager

Veilig Thuis Twente (VTT) zoekt een stevige manager, als boegbeeld. Schep jij de randvoorwaarden voor de professionals om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren? Maak jij je graag hard voor een goede en veilige werkomgeving, waarin je successen samen viert én je elkaar aanspreekt op verantwoordelijkheden? Ben jij een aanpakker én verbinder? Lees dan vooral verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als manager VTT begrijp je wanneer je bij ons aan de slag gaat, dat je terecht komt in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opdracht. Je krijgt een uitdagende baan met de garantie dat geen dag hetzelfde is. Dat is soms leuk, soms spannend, soms lastig, maar áltijd noodzakelijk. Dit vraagt daadkrachtig leiderschap van jou. Je herkent dat werken met de gevolgen van huiselijk geweld en kindermishandeling kan frustreren, niet altijd succesvol is en dat je soms moet kunnen omgaan met het ongemak en de grenzen van het maakbare en haalbare. Je bent bereid je duurzaam aan VTT te verbinden.


Vanuit de helicopterview zie jij wat er goed gaat en wat er ontbreekt en breng je de risico’s en kansen samen met de teamleiders in beeld voor het team maar ook organisatie breed. Je positioneert de teamleiders, faciliteert en spreekt aan. Jij neemt de verantwoordelijkheid zonder die over te nemen. Dit doe je op creatieve wijze, oplossingsgericht en je helpt anderen verder in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Veilig Thuis Twente (VTT). Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede
088 - 8567950