BI Consultant

Vcare is op zoek naar Business intelligence Consultant

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-3-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Business Intelligence Consultant maak je onderdeel uit van het R&D team van Vcare. Je vervult een belangrijke rol bij het oplossen van informatievraagstukken, zowel voor de klant als intern. Je weet de data uit ons datawarehouse met de juiste tooling voor de klant inzetbaar te maken. Je draagt bij aan de ontwikkeling en oplevering van Business Intelligence oplossingen. Je werkt voornamelijk voor zorgorganisaties en bent op basis van je kennis van de zorg in staat de informatievraag te vertalen naar een oplossing. Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief als je mogelijkheid tot verbetering ziet. Je bent gemotiveerd om de zorgsector te verbeteren met behulp van Business Intelligence.


Je spreekt Nederlands en Engels en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Algemene IT kennis
  • Ervaring met BI tools zoals Power BI, Tableau of Qlik (laatste is een pré)
  • Kennis van datawarehouses en datamodelleertechnieken
  • Je bent ondernemend, analytisch, een meedenker, klant- en servicegericht, creatief, nieuwsgierig en communicatief
  • Een echte teamspeler


Aanbod

  • Een open cultuur binnen een organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om je eigen talenten en initiatieven te ontplooien
  • We denken graag mee over jouw persoonlijke ontwikkelingstraject en je persoonlijke doorgroeimogelijkheden


Bedrijfsprofiel Vcare

Vcare connect zorgt voor verbindingen tussen zorgspecialisten en patiënten, maar ook tussen organisaties en bedrijven, technieken en processen. De oplossingen van Vcare verlichten de druk op de zorgcommunicatie aanzienlijk, om zo meer tijd te creëren voor het échte zorgproces.


We leveren al ruim 25 jaar advies en telecommunicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ook 70% van de huisartsenposten met ruim 12 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.


Het Vcare communicatieplatform genereert dagelijks grote hoeveelheden aan data. Deze data gaat o.a. over de bereikbaarheid van de klant, inzet van personeel en de kwaliteit van de algehele dienstverlening. Onze zorgklanten gebruiken deze data om aan te tonen dat ze voldoen aan wet- en regelgeving en aan de gemaakte afspraken met de verschillende zorgverzekeraars.


Met ons jonge team van gedreven professionals streven we samen continu naar het optimaliseren van onze oplossingen voor onze klanten.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vcare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 2
7521 PR ENSCHEDE
088 – 4 800 900