Financieel medewerker

Vcare is op zoek naar een Financieel medewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Drie à vier dagen per week ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteun je in de administratieve HR-werkzaamheden.


Je beheert zowel de debiteuren- als crediteurenadministratie. Je maakt verkoopfacturen en verstuurt deze vanuit de administratie naar onze klanten. Je boekt inkoopfacturen en bonnen in en koppelt banktransacties aan de juiste facturen in onze administratie.


Elke week bespreek je de betaalbatch, zodat de openstaande facturen betaald worden. Daarnaast ondersteun je in de werkzaamheden rondom de maand- en jaarafsluiting. De overige tijd ben je bezig met administratieve zaken rondom HR. Jij bent dé financieel administratief medewerker die zich prettig voelt in een informele organisatie met een middelgroot team.


Net zoals je collega’s ben je gedreven en vind je het belangrijk dat jullie elkaar blijven motiveren. Samen denken jullie vernieuwend en streven jullie continu naar groei en procesoptimalisatie.


Eigenaarschap geeft jou voldoening. Jouw taken lever je binnen de deadline en boven verwachting af. Doe jij wat je zegt en zet je de nodige stappen om jouw doel te bereiken? Dan ben jij de financieel administratief medewerker die wij zoeken!

Functievereisten

  • Een afgeronde financieel administratieve opleiding, minimaal MBO niveau 4
  • 2 jaar aantoonbare en relevante werkervaring
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van het boekhoudprogramma Afas en MS Office, met name Excel
  • Kennis van procesoptimalisatie is een pré

Aanbod

  • Een open cultuur binnen een organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om je eigen talenten en initiatieven te ontplooien
  • We denken graag mee over jouw persoonlijke ontwikkelingstraject en je persoonlijke doorgroeimogelijkheden

Bedrijfsprofiel Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor ruim 12 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede, met een tweede vestiging in Schiphol-Rijk. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren. Uiteraard is Vcare ISO en NEN 7510 gecertificeerd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vcare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 2
7521 PR ENSCHEDE
088 – 4 800 900