Service & support medewerker

Vcare connect zorgt voor verbindingen tussen zorgspecialisten en patiënten, maar ook tussen organisaties en bedrijven, technieken en processen. De oplossingen van Vcare verlichten de druk op de zorgcommunicatie aanzienlijk, om zo meer tijd te creëren voor het échte zorgproces. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan nu naar de functie Service & support medewerker bij Vcare

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

 • Als Service & support medewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende service & support verzoeken via telefoon, mail of ons online webportaal.
 • Planning en coördinatie van jouw collega engineers.
 • Je bent verantwoordelijk voor zowel de eerste- als de tweedelijnsafhandelingen.
 • Je werkt samen met de engineers en bent de communicatiespecialist op service & support.
 • Jij bepaalt de prioriteiten en zorgt ervoor dat de SLA-afspraken met onze klanten worden behaald.
 • Tenslotte ben je de spin in het web bij storingsmeldingen en -communicatie met klanten en de eigen organisatie.
 • Kortom, samen met je collega’s van het team zorg je voor  tevreden klanten .


Jouw werkomgeving

Bij Vcare werken we in multidisciplinaire teams die veel vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid hebben. Samen bereiken we onze doelstellingen, waarbij iedereen natuurlijk zijn eigen expertise en rol heeft. Je zal voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Enschede werken maar met de mogelijkheid om thuis te werken. Dit zal in overleg in te delen zijn.

Functievereisten

We zoeken iemand die affiniteit met ICT heeft en een echte zelfstandige teamspeler is.

 • Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau
 • Je bent communicatief erg sterk en geniet van het opbouwen van een langdurige klantrelatie
 • Je hebt ervaring met technische telecom- en ICT-vraagstukken
 • Je bent stressbestendig en hebt een goed analytisch vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent van nature nieuwsgierig en beschikt over een dosis energie
 • Je bent in staat om kritische vragen te stellen
 • Je bent ondernemend en analytisch

Aanbod

Vcare biedt een open cultuur binnen een snel groeiende organisatie die altijd kijkt naar nieuwe kansen. Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. We bieden jou graag de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Hiervoor bieden wij een uitgebreid introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, we kijken graag met jou mee naar jouw doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Vcare

Vcare is een toonaangevende aanbieder van communicatietechnologieën, gericht op het verbeteren van werkprocessen binnen de zorg. De multichannel communicatieoplossingen optimaliseren de bereikbaarheid van zorgspecialisten, waardoor de zorgvraag altijd adequaat beantwoord kan worden. Vcare is absolute marktleider bij de huisartsenposten, waardoor 11,5 miljoen inwoners van Nederland ‘s avonds en in het weekend probleemloos, via het Vcare-platform, een zorgspecialist kunnen bereiken. Het hoofdkantoor van Vcare is gevestigd in Enschede, met een tweede vestiging in Schiphol-Rijk. Circa 50 medewerkers ontwikkelen dagelijks innovatieve communicatietechnologieën om een belangrijke efficiëntieslag te kunnen realiseren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vcare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 2
7521 PR ENSCHEDE
088 – 4 800 900