.NET Software engineer

Ben jij niet Je bent niet vies van HTML, Javascript en CSS? Als .NET Software engineer bij Vcare in Twente krijg je de ruimte om de nieuwste technieken te ontdekken en hiermee te experimenteren om ze vervolgens in ons platform te implementeren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-10-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je rol als Software Engineer bestaat uit het ontwikkelen, beheren en uitbreiden van onze Vcare communicatiesuite software. We verwachten een security en performance first aanpak. Je krijgt de ruimte om de nieuwste technieken te ontdekken en hiermee te experimenteren om ze vervolgens in ons platform te implementeren. Hiervoor zijn we op zoek naar een collega die Nederlands en Engels spreekt en minimaal 32 uur per week ons team wil versterken.


Verantwoording leg je af aan de Teamleider Ontwikkeling en directeur R&D.

Functievereisten

  • Relevante ervaring met C# ASP.Net (MVC) / .Net Core
  • Kennis van SQL Server, kennis van non-relationele databases is een pre
  • Je bent niet vies van HTML, Javascript en CSS

Aanbod

  • Ruimte om je eigen initiatieven te ontplooien
  • Een leuk team met enthousiaste collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Maandag teamlunch
  • Royaal betaald verlofbeleid

Bedrijfsprofiel Vcare

We leveren al ruim 25 jaar advies en telecommunicatiediensten in alle geledingen van de zakelijke markt. Van commerciële ondernemingen tot overheden, maar ook meer dan de helft van de huisartsenposten met ruim 12 miljoen patiënten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen vertrouwen ons hun allesbepalende bereikbaarheid volledig toe.


Onze belangrijkste applicaties verwerken realtime enkele honderden berichten per seconde. Per weekend, waar het zwaartepunt ligt bij een groot deel van onze klanten, loggen er bijna 1500 unieke gebruikers in op onze communicatiesuite en gaan er bijna 100.000 telefoongesprekken door het Vcare-platform. Op jaarbasis zijn dit zo’n 12,5 miljoen inkomende en 5 miljoen uitgaande gesprekken.


Vcare onderscheidt zich door haar professionaliteit en no-nonsense mentaliteit enerzijds en absolute winnaarsmentaliteit anderzijds. Met ons jonge team van professionals streven we continu naar nog betere oplossingen voor onze klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vcare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 2
7521 PR ENSCHEDE
088 – 4 800 900