Engineer W

Kom je uit de installatietechniek? Zoek je afwisseling en verantwoordelijkheid in je werk? Ben je leergierig en vind je complexe installaties een uitdaging? Kan je gemakkelijk schakelen tussen diverse werkzaamheden en behoud je hierbij overzicht? Dan heeft Van Dorp de functie voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als engineer WTB ben je de rechter- en linkerhand van de projectleider. Geen dag is hetzelfde en je hebt alle vrijheid in je werk. Zo werk je een bestek of eigen ontwerp uit dat voldoet aan de gestelde kaders. De projecten binnen van Van Dorp Hengelo variëren tussen de € 1000,- en € 250.000,-. Dit betreft zowel bestaand als nieuwbouw.


Als engineer ondersteun je de projectleiders bij opdrachten op het gebied van werktuigbouwkunde. Als engineer ontwerp en teken je zelfstandig WTB installaties. Je maakt zowel uitvoerings- als revisietekeningen, hiervoor gebruiken wij AutoCAD, StabiCAD en Vabi. Je bent betrokken van A tot Z bij de mooie regionale projecten van de vestiging in Hengelo.

Functievereisten

  • Je beschikt over werkervaring binnen de installatietechniek.
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.
  • Je beschikt over een afgeronde technische mbo 4 opleiding (een MIT of HIT diploma is absoluut een pre).

Aanbod

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
  • Een uitdagende leeromgeving met doorgroeimogelijkheden.
  • Verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in jouw werk.

Bedrijfsprofiel Van Dorp

Van Dorp Hengelo is een groeiende vestiging met ambitie waar een prettige werksfeer heerst. Deze vestiging telt in totaal 30 collega’s waarbij ze als team voor elkaar klaar staan. Ze zijn open en betrokken en na werktijd worden er verschillende activiteiten met elkaar ondernomen. Bij het inplannen van de werkzaamheden wordt echt gekeken naar afwisseling en uitdaging.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dorp. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parelstraat 24
7554 TM Hengelo
(074) 249 87 10