Bijbaan in de techniek

Een bijbaan in de techniek – iets voor jou? Volg jij een technische mbo- of hbo-opleiding bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde en ben je op zoek naar een bijbaan? Ga dan alvast werkervaring opdoen bij Van Dam Groep op kantoor, beter dan vakkenvullen toch?                                                                

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij helpt een van onze projectteams op kantoor met elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige vraagstukken. Denk hierbij aan het uitwerken van tekeningen in Revit of AutoCAD, het bestellen van materialen en andere ondersteunende werkzaamheden.


Wat je precies gaat doen, stemmen we graag met jou af en is natuurlijk ook afhankelijk van je opleiding en interesse.

Functievereisten

  • je hebt een leergierige instelling;
  • je volgt een technische mbo- of hbo-opleiding. Denk hierbij aan elektrotechniek, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde.

Aanbod

Naast dat je alvast ervaring opdoet in jouw vakgebied, verdien je ook nog eens goed! Uiteraard werken we graag mee aan een eventuele stage- of afstudeeropdracht vanuit je opleiding.


Bevalt het werken bij ons je goed? Dan hebben we na je opleiding een mooie baan voor je in petto! Verder krijg je van ons:


  • een goed salaris;
  • flexibele werktijden die passen bij je rooster en studie;
  • toekomstperspectief;
  • leuke collega’s die houden van een geintje en een bal gehakt :-)

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dam Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen
0548 - 51 44 11