Werkvoorbereider W

Bij de Van Dam Groep werken we aan uitdagende projecten, zoals de nieuwbouw van kantoorpanden, duurzame woningen en appartementen, theaters en zwembaden. Maar we werken ook aan de transformatie of verduurzaming van bestaande panden.


Wil jij ook met plezier werken aan je toekomst? Check dan deze vacature als Werkvoorbereider W. Geen ervaring als werkvoorbereider, maar ambieer je een volgende stap? Ook dan komen we graag met je in contact!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
30-6-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider W maak je onderdeel uit van een multidisciplinair projectteam, bestaande uit een projectleider W, projectleider E, een werkvoorbereider E en een BIM-modelleur. Met jouw technische kennis en ervaring ondersteun je de projectleider en ben jij de drijvende kracht achter onze complexe(re) projecten, zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan zorgcentra, bedrijfshallen, omvangrijke appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Wij maken gebruik van softwareprogramma’s Revit en Vabi om onze uitdagende projecten uit te werken.


Van ontwerpfase tot oplevering, jij weet precies hoe een project werktuigbouwkundig in elkaar steekt. Jij hebt immers de ontwerpen en berekeningen gemaakt en de werktuigbouwkundige installaties getekend. Ook maak je calculaties en offertes van meer- minderwerk. Natuurlijk zorg jij dat de bestellingen van materiaal gedaan worden en op tijd op de bouw aanwezig zijn. Samen met de projectleider stel je ook de (werk)planning op van een project. Kortom: jij bent voor al deze werkzaamheden het aanspreekpunt voor de klant, de leveranciers en je collega’s.

Functievereisten

  • Een (bijna) afgeronde MBO 4 opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde;
  • Je hebt bij voorkeur stage of werkervaring met soortgelijke werkzaamheden;
  • VABI en Revit kennen voor jou geen geheimen of je staat open deze geheimen te ontdekken.

Aanbod

  • Een uitdagende baan waarin je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar bijvoorbeeld projectleider;
  • Een plek in één van onze projectteams waarin alle collega’s (naast het werk) houden van leuke teamuitjes en gezellige lunchpauzes;
  • Volop opleidingsmogelijkheden die wij volledig vergoeden;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een contract van 32-40 uur, 4 dagen werken is bij ons geen probleem!
  • Een passend salaris afgestemd op de functie en jouw ervaring met doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Van Dam Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen
0548 - 51 44 11