Projectleider W

Van Dam zoekt een Projectleider W. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als projectleider W ben je samen met je collega projectleider elektrotechniek verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van installaties binnen uitdagende utiliteitsprojecten, zoals kantoorpanden, verzorgingstehuizen en appartementencomplexen.


Van opstartfase tot oplevering, jij voert het gehele proces uit en weet precies hoe woningen maar ook utiliteitsgebouwen werktuigbouwkundig in elkaar steken. Tot jouw takenpakket behoort onder andere de aansturing van je projectteam waarin calculaties, begrotingen en installatietekeningen worden gemaakt.


Nadat je met je team klaar bent met de engineering van jouw project(en), stuur je de monteurs aan en bewaak je de gehele uitvoeringsfase m.b.t. de voortgang en de kwaliteit. Voor en tijdens jouw projecten ben je gesprekspartner en adviseur voor opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers op diverse niveaus. Geen dag is hetzelfde en binnen je functie krijg je veel vrijheid om je eigen invulling hieraan te geven.


  • Je bent eindverantwoordelijk voor grootschalige (utiliteits-)projecten
  • Je bewaakt de financiën, kwaliteit, planning, uren en het materiaalverbruik van een project
  • Je bent adviseur en partner voor opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers
  • Naast dat je verantwoordelijk bent voor het W-gedeelte van projecten, draag je ook de eindverantwoordelijk voor gehele projecten.
  • Samen met de projectleider E heb jij de leiding over een multidisciplinair projectteam

Bedrijfsprofiel Van Dam Groep

Jij komt te werken in een multi-disciplinair projectteam met zowel E als W collega’s. Binnen dat projectteam ben jij verantwoordelijk voor de W-collega’s , dit zijn een werkvoorbereider, twee BIM-modelleurs en een projectassistente. Daarnaast werk jij nauw samen met de Projectleider E op projecten. Deze collega is jouw sparringspartner en samen met hem geven jullie richting aan het team.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dam. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen
0548 - 51 44 11