Meet- en regeltechnicus

Van Dam zoekt een Meet- en regeltechnicus. Bekijk de vacature voor meer informatie!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

Als meet- en regeltechnicus ben je dé specialist op het gebied van gebouwautomatisering. Dagelijks bevind jij je op mooie projectlocaties, zoals kantoorgebouwen, verzorgingstehuizen, scholen, woningen en appartementencomplexen. Dankzij jou kunnen de bewoners van deze gebouwen in een aangenaam klimaat wonen. Zij worden niet belast met mogelijke storingen, omdat jij de klimaatsystemen goed hebt geïnstalleerd en in bedrijf hebt gesteld. Ook kan het zijn dat je bestaande installaties uitbreidt of software schrijft. Het is in deze gebouwen niet te warm, niet te koud en zijn er zo min mogelijk storingen.


Ligt jouw ambitie meer in het ontwerpen, berekenen en calculeren van regeltechnische installaties? En wil je gesprekspartner zijn voor opdrachtgevers? Dan is dat ook zeker mogelijk! Er is alle ruimte om binnen je functie te bepalen welke werkzaamheden beter bij jou passen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dam. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen
0548 - 51 44 11