Koelmonteur koudetechniek

Houd jij je hoofd koel en heb jij technisch talent voor het oplossen van duurzame energievraagstukken? Geef je op basis van jouw kennis graag het juiste advies aan je klant? Dan ben jij misschien wel de koelmonteur koudetechniek die Van Dam zoekt voor Installatieservice.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

Als koelmonteur ben jij verantwoordelijk voor het installeren, inregelen en opleveren van koelinstallaties in zowel de utiliteit als in de woningbouw. De klant kan bij ons terecht voor het complete plaatje, namelijk van advies tot de installatie. Daarbij is jouw brede technische kennis onmisbaar is.


Met je eigen bus en gereedschap ga je op pad naar je klant. De opname van het project verzorg je zelf, waarna je de klant voorziet van het juiste advies. Dit koppel je terug aan de projectleider op kantoor, met wie je een hecht team vormt. Vervolgens ben jij degene die bij de klant alles installeert en inregelt.


Koeltechniek heeft de toekomst. De Van Dam Groep is een innovatief bedrijf en heeft aandacht voor duurzame technieken en energiemanagement. Wij waarderen het zeer als je actief meedenkt om deze nieuwe technieken binnen de organisatie nog beter te implementeren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dam. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen
0548 - 51 44 11