Installatiemonteur (kleine projecten)

Het team van Installatieservice van Van Dam is groeiende! Hierdoor zijn wij op zoek naar een zelfstandige installatiemonteur. Houd jij van afwisseling tijdens je werk, kun je goed alleen werken en heb je interesse in duurzame installaties? Lees dan snel verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

Afdeling Installatieservice is een afdeling binnen de van de Van Dam Groep die zich richt op kleinschalige projecten binnen de installatiebranche. Werkzaamheden lopen sterk uiteen. Denk hierbij aan het installeren van ketelhuizen tot aan het verduurzamen van zowel kleine bedrijfspanden als particuliere woningen. De ene keer plaats je PV panelen, de andere keer installeer je een warmtepomp of koelinstallatie. Als team streven we altijd naar een tevreden klant.


Jouw werkzaamheden als installatiemonteur bestaan onder andere uit:


  • het zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van werktuigkundige installaties;
  • het tussentijds controleren van de kwaliteit en functionaliteit van verschillende installaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dam. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Fahrenheitstraat 4
7461 JA Rijssen
0548 - 51 44 11