Stagiair(e) Bedrijfskunde

Urenco is op zoek naar een Stagiair(e) Bedrijfskunde

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdeling Engineering is verantwoordelijk voor ontwerp-, engineering- en bouwprojecten rondom nieuwbouw, modificaties, uitbreidingen en onderhoud van de UNL-verrijkingsinstallaties, aanverwante systemen en gebouwen en gebouw gebonden installaties. De design- en engineeringprocessen zijn verplicht tijdens de volledige levenscyclus van een project, vanaf de opstartfase van het project tot de uiteindelijke overdracht aan de afdeling Operations. In deze functie werk je samen met alle UNL faciliteiten, zoals de verrijkingsplanten, stabiele isotopen, het recyclingcentrum, cilinderverwerking, etc. Voor de afdeling Engineering zijn we op zoek naar een Stagiair(e) Bedrijfskunde.


Wat ga je doen?

Je gaat tijdens je stage aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen onze afdeling engineering. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Functievereisten

  • Je bent bezig met de HBO opleiding Bedrijfskunde;
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig;
  • Je hebt een frisse kijk op dingen;
  • Je wilt de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je opleiding graag delen met anderen.

We zijn op zoek naar die stagiair(e) die vol enthousiasme en met 100% inzet aan de slag gaan en het verschil wil maken.

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454