System Engineer Mechanical

Binnen de afdeling Engineering & Projects van Urenco is de afdeling Design verantwoordelijk voor de bewaking van het Design van de hoofdsystemen (Proces, Plant Control, Plant-IT, Utilities, Elektro en Gebouw). Design borgt de kennis van de hoofdsystemen, waar ook de processen van Stable Isotopes een integraal onderdeel van uitmaken. 


Voor deze afdeling Design is Urenco specifiek voor de Utilities-Systemen op zoek naar een: System Engineer Mechanical

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als System Engineer ben je de tussenpersoon en kennisdrager van systemen vanuit Urenco Nederland naar Project Engineering. Bij grote projecten beoordeel je het voorgestelde ontwerp en werk je volgens de kernwoorden “Onafhankelijkheid” en “Design Bewaking”. Je doet actief mee tijdens HAZOP studies en andere design reviews. Voorafgaand aan kleinere activiteiten of plant modificaties kan je worden ingezet bij bestaande of nieuwe Engineer vraagstukken. Er wordt een actieve bijdrage gevraagd van je bij het opstellen en/of beoordelen van een Design Change Request (DCR). 


Je ondersteunt Maintenance, Operations en Compliance onder andere tijdens het uitvoeren van RCM-studies en het beheer van safety systemen voor het Proces en Utilities. Als System Engineer ben je de kennisbank van het betreffende systeem voor alle installaties binnen onze plant. Hierdoor kan je vraagstukken die lokaal ontstaan, van andere Urenco-sites of externe bedrijven afkomstig zijn beoordelen en beantwoorden. Als vanzelfsprekend weet je SME’s (Subject Matter Experts) uit andere afdelingen en de Asset Owner(s) te motiveren bij te dragen aan de verdere uitbouw van kennis en designbewaking. 

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454