Financial Officer Accounts Payable

Je komt te werken binnen een financiële afdeling. Samen met 6 collega’s ben je verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende facturen, declaraties en zorgdragen voor betalingen (op tijd, correct en accuraat), binnen vastgestelde richtlijnen, procedures en wet - en regelgeving, teneinde bij te dragen aan een tijdige en juiste administratie en communicatie aan belanghebbenden. Ben jij de energie in de financiële kern van Urenco? Solliciteer dan nu als Financial Officer Accounts Payable!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO
  • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende facturen en declaraties
  • Voorbereiden van de wekelijkse betaalrun
  • Aannemen van klachten, problemen en vragen van medewerkers en crediteuren over facturen en   declaraties en zo nodig vastleggen hiervan 
  • Controleren en afstemmen van AP gerelateerde grootboekrekeningen
  • Verificatie en boeken van company credit cards

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454