Technician Maintenance Mechanical

Maintenance Mechanical (MNT-M ) voert binnen Maintenance onderhoud uit aan alle installaties en gebouwen op de Urenco site in Almelo. De afdeling Mechanical is verantwoordelijk voor het effectief en effici├źnt in stand houden van alle mechanische systemen en onderdelen. Op deze manier borgen we de functionaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties binnen Urenco Nederland. De afdeling bewaakt op deze wijze de veiligheid en continu├»teit van het productieproces. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime Technician Maintenance Mechanical.


Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze installaties?  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO
  • Je bereidt werkzaamheden voor en verzorgt de planning en administratieve verwerking in SAP.
  • Je verricht zelfstandig onderhoudswerkzaamheden en begeleidt derden bij de uitvoering van werkzaamheden.
  • Je signaleert en beargumenteert uit te voeren onderhoud en modificaties.
  • Je ondersteunt bij het opstellen van wijzigingsvoorstellen en voert deze uit door contact te hebben met interne en externe partijen die een ondersteunende en adviserende rol in het onderhoudsproces hebben.

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454