Lab Operator (DTF)

Voor Urenco Technology & Development (UTD), het bedrijfsonderdeel dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en toepassingen gericht op het versterken van het koolstofarme energieaanbod en de levering van medische isotopen en toepassingen gericht op decommissioning is Urenco op zoek naar een: Lab Operator (DTF)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Deze functie biedt een geweldige kans om mee te groeien met het bedrijf en een nieuw bedrijfsonderdeel te implementeren. De Lab Operator DTF is verantwoordelijk voor de activiteiten binnen Decommissioning Test Facility (DTF), het ontwikkelen en instandhouden van lab faciliteiten en bijbehorende know-how en het mede ontwikkelen van nieuwe (experimentele) R&D programma’s. Dit doe je in nauwe samenwerking met de UTD R&D Managers en Chemistry Services onder supervisie van de UTD Lab Manager.


Werken bij Urenco betekent een unieke baan bij een uniek bedrijf. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Urenco Technology & Development (UTD) is onderdeel van de internationale Urenco Group met vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Deze functie heeft standplaats Almelo.


Wat ga je doen?


  • Je ondersteunt de UTD Lab Manager bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe R&D programma’s;
  • Je documenteert test resultaten en stelt rapportages en uitvoeringsplannen op;
  • Je controleert en inspecteert of de activiteiten in het lab in lijn zijn met relevant beleid, procedures, wet- en regelgeving;
  • Je zorgt voor de ontwikkeling en up-to-date houden van de lab faciliteiten & bijbehorende know-how;
  • Je implementeert en onderhoud analytische apparatuur;
  • Je draagt zorg voor het aanpassen van de lab infrastructuur om aan de vereisten van nieuwe R&D projecten te voldoen;
  • Je zorgt ervoor dat nieuwe externe technologische ontwikkelingen worden beoordeeld op relevantie en potentiele toepassing in het R&D Lab.

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454