Drawing Office Technician

Urenco is op zoek naar een Drawing Office Technician. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Binnen de afdeling Engineering & Projects is Design Control verantwoordelijk voor de bewaking van het design van de hoofdsystemen (400, 500, 600, 700 en 800). Design control borgt de kennis van de hoofdsystemen, waarbij ook de processen van Stable Isotopes een onderdeel van uitmaken. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een fulltime Technician. 


Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van teken- en technische mutaties en modificaties in documenten.
  • Je plant activiteiten en co├Ârdineert de uitvoering hiervan.
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, leveren en uitwerken voor nieuwbouw- modificatie- en onderhoudsprojecten.
  • Je signaleert verbeteringsmogelijkheden van relevante procedures, werkwijzen en systemen.
  • Contractors/inleners worden door jou ge├»nformeerd en begeleid m.b.t. tekenspecificaties.

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454