Maintenance Engineer Electrical

De afdeling Maintenance Support van Urenco is verantwoordelijk voor het bewaken van de functionaliteit en het bijdragen aan beschikbaarheid en betrouwbaarheid van alle systemen. Dit doen zij door middel van het in kaart brengen van kwetsbaarheden, het opzetten van onderhoudsplannen in relatie tot de Vergunning en Wet & Regelgeving met onderliggende taakinstructies en het verzorgen van rapportages zowel technisch als financieel. Verder is de afdeling verantwoordelijk voor het plannen en afstemmen van technische activiteiten om deze veilig en efficiĆ«nt uit te laten voeren. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime Maintenance Engineer Electrical. Wil jij een bijdrage leveren aan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de systemen?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? 

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van onderhoudsplannen
  • Je bewaakt de functionaliteit van de systemen
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze assets
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van diverse PI rapportages
  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van storingsanalyses, design reviews, etc.
  • Je levert belangrijke input aan taakinstructies

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454