Stagiair elektrotechniek

Urenco Nederland B.V. is op zoek naar een Stagiair elektrotechniek. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wij zoeken een stagiair die samen met ons op zoek gaat naar energiebesparende maatregelen in relatie tot onderhoud (NetZero). Je kan daarbij bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van een onderzoek om te bepalen of reductie mogelijk is. Of bijvoorbeeld het aanpassen van standaard spareparts voor energiezuinig onderdelen, of het proces opzetten om Best Beschikbare Techniek toe te passen bij vervanging etc.


De stageperiode omvat in hoofdlijnen de volgende taken:

 • Bepalen welk onderzoek je gaat uitvoeren en hoe je dit onderzoek gaat uitvoeren. Dit gebeurt in afstemming met de Head of Maintenance, Installatieverantwoordelijke en stagebegeleider
 • Meelopen met onder andere de Maintenance Engineers, Technicians en/of andere afdelingen om kennis op te doen van het bedrijf en de installaties bij Urenco Nederland.
 • Het onderzoek uitvoeren op de gehele Urenco Nederland site (locatie). Hiervoor maak je gebruik van collega’s en/of interne documentatie, maar daarnaast ga je inventarisaties uitvoeren in de verschillende gebouwen.
 • De bevindingen en adviezen m.b.t. energiebesparende maatregelen presenteren aan de Head of Maintenance, Installatieverantwoordelijke en stagebegeleider.
 • Het in gang zetten van de energiebesparende maatregel middels een project (technische activiteiten) of een WV (wijzigingsvoorstel).

Functievereisten

 • Je bent bezig met de opleiding Elektrotechniek/ Electrical Engineering of soortgelijk op HBO/WO niveau
 • Je bent leergierig en gemotiveerd

Aanbod

 • Een rol in een sterke unieke ontwikkelende organisatie.
 • Een lerende organisatie waarbij verbeteringen altijd mogelijk zijn met nieuwe inzichten.
 • Goede ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden: wij investeren in wat jij nodig hebt!
 • Een informele en inclusieve cultuur waar collega’s nog echt collega’s zijn en een afdeling die samenwerkt als een hecht team.
 • Sustainability staat hoog in het vaandel! Zelf ook je steentje bijdragen aan duurzaamheid? Onze energiewerkgroep kan altijd nieuwe ideeën gebruiken!
 • De mogelijkheid om mee te doen aan onze vrijwilligerswerkprojecten zoals een wekelijkse bootcamp en andere KERNgezond activiteiten.

Bedrijfsprofiel URENCO Nederland B.V.

De afdeling Maintenance Support houdt zich o.a. bezig met onderhoud strategieën, onderhoudsanalyses, periodieke storingsanalyses (Systematic Failure), verbeteringen zoeken in installaties in relatie tot onderhoud en het in kaart brengen van veroudering van assets en installaties. De leeftijd van installaties en assets op de Urenco Nederland site verschillen van een paar jaar oud tot in sommige gevallen wel 30+ jaar oud, waardoor er een ruime variatie is van gebruikte technieken, jong en oud. Door de hoge kwaliteit van het preventieve onderhoud houden wij veel van onze installaties en assets gezond en onderhoudbaar. Maar we vinden het ook belangrijk om oog te hebben voor energiebesparende maatregelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ ALMELO
0546 - 545 454