Cyber Security Manager

Wil jij Urenco Nederland beschermen tegen cyberdreiging? Als Cyber Security Manager borg je dat in de IT/OT architectuur de juiste security principes en technologie worden toegepast. Wil je meer weten over deze functie? Bekijk dan deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-2-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Beveiliging heeft de hoogste prioriteit binnen Urenco. Het Security team zorgt dat Urenco’s belangen in mensen, kennis, installaties en materialen beschermd blijven tegen interne, externe en cyberdreiging. Het Security team van Urenco Nederland werkt samen met Urenco Group Cyber en de Cyber teams op de andere Urenco locaties en valt onder de afdeling Compliance. Ter uitbreiding van het Security team zijn we op zoek naar een Cyber Security Manager.


Wil jij Urenco Nederland beschermen tegen cyberdreiging?

Als Cyber Security Manager borg je dat in de IT/OT architectuur de juiste security principes en technologie worden toegepast. Daarnaast zorg je ervoor dat de cyber procedures voor gebruikers op orde zijn. Je beoordeelt HW/SW settings en firewall configuraties op security aspecten. Ook beoordeel je opties om nieuwe technologie in te zetten Daarnaast bouw je de Computer security Incident response processen uit, voer je interne inspecties en audits uit en draag je bij aan de security awareness binnen UNL.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde opleiding op universitair niveau in een relevante richting (bijv. Information Security Technology of Cyber Security)
  • Je hebt een gespecialiseerde vervolgopleiding zoals bijvoorbeeld CISSP of CIPP/E
  • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen en reizen naar andere Urenco locaties
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een internationale industriële omgeving
  • Je hebt ervaring met relevante standaarden en certificatie, zoals bijvoorbeeld met ISO 27001


Welke persoonlijke competenties neem je mee?

  • Je bent analytisch sterk
  • Je communiceert overtuigend binnen alle lagen van de organisatie
  • Je bent stress bestendig
  • Je wordt gezien en gerespecteerd als autoriteit op basis van kennis en houding
  • Je bent vloeiend in Engels en beheersing van Duits is een pré

Aanbod

  • Een uitdagende rol in een sterk ontwikkelende organisatie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bijdrage aan collectieve zorgverzekering
  • Een informele en inclusieve cultuur waar collega’s nog echt collega’s zijn en een afdeling die samenwerkt als een hecht team
  • Goede ontwikkeling- en arbeidsmogelijkheden: wij investeren in wat jij nodig hebt
  • De mogelijkheid om mee te doen aan onze vrijwilligerswerkprojecten, bootcamps en andere KERNgezond initiatieven

Bedrijfsprofiel URENCO Nederland B.V.

Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ ALMELO
0546 - 545 454