Technical Mechanical Design

Ben jij een zeer gemotiveerde ingenieur met ervaring in analoge elektronica en mechatronica? Dan is Universiteit Twente op zoek naar jou als Technical Mechanical Design!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Wij bieden een functie voor een technicus binnen de groep Robotica en Mechatronica (RaM) van de Universiteit Twente! In de RaM-groep onderzoeken we medische robotica, luchtrobotica, telerobotica, inspectie- en onderhoudsrobotica, sociale robotica en meer. We hebben een fantastisch lab van meer dan 350 m2 met tientallen op maat gemaakte robotoplossingen. Daarnaast beschikken we over een nieuw rapid prototyping lab met 17 3D-printers, lasercutter, PCB-productiefaciliteiten, enz.

RaM bestaat uit ongeveer 50 mensen waaronder hoogleraren, postdocs, (post)doctorale studenten, technische en secretariële ondersteuning. Verder hebben we verschillende gedeelde faciliteiten waaronder een zeer moderne en volledig uitgeruste operatiekamer en externe testfaciliteiten.


JOUW UITDAGING: 

Het team van technici van RaM ondersteunt onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op verschillende manieren. Ten eerste onderhouden ze essentiële infrastructuur, zoals laboratoria, software en apparatuur voor rapid prototyping. Ten tweede ondersteunen ze het mechanisch ontwerp en de realisatie van experimentele opstellingen - inclusief de productie van 3D-geprinte en lasergesneden onderdelen. Ten derde ondersteunen ze praktische onderwijsactiviteiten.

In deze functie maak je volwaardig deel uit van het team van technici. Je verantwoordelijkheden omvatten:

  • Beheer van de labs in afstemming met lab gebruiker
  • Onderhoud en productie met behulp van de rapid prototyping faciliteiten
  • Ondersteuning bij PCB-ontwerp
  • Ondersteuning bij ontwikkeling van phantoms voor experimenten
  • Ondersteuning bij rapid prototyping, inclusief 3D-ontwerp voor 3D-printen
  • Technische ondersteuning van proefopstellingen in de labs
  • Ondersteuning van demonstraties in- en bezoeken aan het lab
  • Ondersteuning van inkoop voor het lab

Bedrijfsprofiel Universiteit Twente

De faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica (EEMCS) zet wiskunde, elektrotechniek en informatica in voor de voortgaande ontwikkeling van de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT). In een tijd waarin ICT te vinden is in bijna elk apparaat of product dat we gebruiken, omarmen wij onze bijdrage aan een breed scala aan activiteiten in onze maatschappij en onze rol als pioniers van de digitale samenleving. Als onderdeel van een ‘people-first' technische universiteit die vorm wil geven aan de samenleving, individuen en verbindingen, werkt onze faculteit intensief samen met industriële partners en onderzoekers in Nederland en daarbuiten en voeren we uitgebreid onderzoek uit voor externe opdrachtgevers en financiers. Ons onderzoek staat in hoog aanzien in zowel binnen- als buitenland. Het is ondergebracht in de multidisciplinaire UT-onderzoeksinstituten Mesa+ Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.


Als werkgever biedt de Faculteit EEMCS werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Universiteit Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522NB ENSCHEDE
053 489 9111