Manager IT

Wil jij werken in een dynamische en internationale omgeving waar innovatie voorop staat? Zoek jij uitdaging en afwisseling in je werk als manager IT? Dan is Universiteit Twente de werkgever voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Als Manager IT binnen de Universiteit Twente ben je verantwoordelijk voor de afdeling IT-Operations. In deze rol breng je vraag en uitdagingen samen met de organisatie en beheerprocessen. Je geeft leiding aan een team van 40 professionals bestaande uit ICT-beheerders met diverse specialismen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en de continuïteit van de ICT-systemen van de gehele Universiteit. Daarnaast maak je onderdeel uit van het LISA MT en geef je vanuit die positie mede inhoud aan beleid en uitvoering van de gehele dienst.

Je bent werkzaam bij de afdeling ITO (IT infrastructure & Operations), onderdeel van de dienst LISA (Library, ICT-services & Archive) van de Universiteit Twente. ICT Services bestaat uit verschillende afdelingen waarvan IT-Operations het beheer van de ICT-voorzieningen zowel in eigen datacenters, SaaS en Cloud uitvoert. Je geeft leiding aan ca. 40 medewerkers in drie teams: Netwerk & Serverbeheer, Technisch Applicatiebeheer en Bedrijfsapplicatie en Databasebeheer. Binnen de teams hangt een informele werksfeer en heerst er een echte samenwerkingscultuur. Naast dat je samen werkt met je eigen teams werk je ook nauw samen met collega’s uit andere teams.


Jouw concrete werkzaamheden als Manager IT:

  • Jij geeft (mede) sturing aan de uitvoering van de een reeks “change” trajecten;
  • Samen met teamleiders zorg je ervoor dat de “run” soepel verloopt en de uitvoering van de werkvoorraad en het daartoe benodigde planningsproces;
  • Je geeft uitvoering aan de HR-Processen, waaronder opleiding en de strategische personeelsplanning.


Bedrijfsprofiel Universiteit Twente

Universiteit Twente (UT) is het nieuwe decennium ingegaan met een ambitieuze, nieuwe visie, missie en strategie. Als ‘de ultieme people-first technische universiteit’ breiden zij hun High Tech Human Touch-filosofie en de unieke rol die zich deze in de samenleving toekent snel uit. Alles wat ze doen is gericht op maximale impact op mens, samenleving en verbindingen door duurzaam gebruik van wetenschap en technologie. Voortbouwend op de rijke traditie in het samenvoegen van technische en sociale wetenschappen, richten zij zich op vijf onderscheidende onderzoeksdomeinen: Gepersonaliseerde ‘healthtech’; Intelligente productiesystemen; Slimme materialen; De digitale samenleving; Een weerbare veerkrachtige wereld.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Universiteit van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522NB ENSCHEDE
053 489 9111