Medewerker Booking Office

Universiteit Twente is op zoek naar een medewerker Booking Office. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
24
Vervaldatum
2-9-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je komt tot recht in een dynamische werkomgeving, bent enthousiast en je hebt een flexibele instelling. Als medewerker van Booking Office (binnen de afdeling Events en Booking Office) ben je een ster in het organiseren van activiteiten. Je neemt reserveringen aan, verzocht intake gesprekken met de klant, verwerkt deze reserveringen in verschillende boekingssystemen en zorgt voor een juiste afwikkeling naar de klant.  Voor de klant ben jij aanspreekpunt, maak jij indien gevraagd offertes op maat en beheer je het account tussen klant en verschillende betrokken (interne en externe) partijen. In een veelvoud van regels weet je tot hoever je kunt gaan voor de klant zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. Je bent dienstverlenend maar ook commercieel ingesteld.


Je hebt een goed gevoel voor timing, voor het stellen van prioriteiten en voor bestuurlijke en ‘studentikoze’ verhoudingen. Je bent in staat overzicht te houden, tijdig in te springen en zichtbaar en representatief te zijn waar nodig. Je bent zeer betrokken, praktisch en planmatig ingesteld. Je kunt goed verbanden leggen en bent in staat om je dingen snel eigen te maken.


Je werkt nauw samen met de andere medewerkers  binnen de afdelingen Cultuur, Events en Sport. Tevens werk je nauw samen met verschillende collega’s binnen Facility Services zoals services desk, interne dienst en de facilitair Teamleiders in de gebouwen Je vervult daarbij ook algemene werkzaamheden en het is voor jou vanzelfsprekend dat je collega’s van de eigen afdeling vervangt bij hun afwezigheid.

Functievereisten

 • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en beschikt bij voorkeur over een afgerond facilitaire opleiding of een opleiding richting managementassistente met enkel jaren werkervaring.
 • Je bent gewend om in teamverband te werken, wil samen met de afdeling een optimaal resultaat realiseren en hebt gevoel voor servicegerichte dienstelverlening.
 • Je bent klantvriendelijk, dienstverlenend en loyaal aan de organisatie.
 • Je bent representatief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en over een goede Nederlandse en Engelse spreek- en schrijfvaardigheid.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Kennis van een FMIS (Planon en Syllabus+) is een pré.


Competenties

 • Samenwerkingsgericht en organisatiesensitief
 • Flexibel en inventief in denken en handelen
 • Intelligent en snel kunnen schakelen
 • Zakelijk, ondernemend, pro-actief
 • Gevoel voor hospitality en servicegericht
 • Planmatig en procesmatig werken

Aanbod

 • Parttime functie voor 24 uren per week.
 • Dienstverband voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris tussen € 2.402,- en € 3.026,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten en afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een dertiende maand, interne opleidingsmogelijkheden en een Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Universiteit Twente

Over de afdeling

Events & Booking Office (EVBO)


Events & Booking Office valt onder de afdeling Facility Services en ondersteunt.

Dit team verzorgt de aanname en intake, verstrekt informatie en draagt bij aan de uitvoering en procesbewaking wanneer vergaderingen, symposia, congressen,  evenementen en tal van andere activiteiten georganiseerd worden waarvoor je een ruimte moet reserveren op de campus.


Over de organisatie

De dienst Campus & Facility Management (CFM) heeft als doel het optimaal ondersteunen, benutten en ontwikkelen van de campus en huisvesting. Daarbij horen de volgende kerntaken: zorgdragen voor ontwikkeling en beheer van de gebouwen en infrastructuur op het campusterrein, ondersteunen van de onderwijs- en onderzoeksprocessen, faciliteren van evenementen op de campus, en bijdragen aan de academische vorming van studenten door sport en cultuur. De dienst CFM bestrijkt zes deelgebieden: Facility Services, Onderhoud & Vastgoed, Inkoop, Sport & Cultuur en Staf: Beleid & Projecten en Secretariaat.


Vanuit onze doelstelling werken wij aan een inclusieve, gezonde en duurzame campus. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we continu op zoek naar duurzame oplossingen op het gebied van voedsel, water, afval, reizen en energieverbruik. Met onze ultramoderne faciliteiten streven we daarnaast naar teamgericht werken, baanbrekend onderzoek en een gezonde levensstijl. Onze mooie, groene campus is een ecosysteem om te experimenteren en uniek in Nederland.


Als werkgever biedt de dienst CFM werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Universiteit Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522NB ENSCHEDE
053 489 9111