Teamleider Bureau Onderwijszaken

Universiteit Twente is op zoek naar een Teamleider Bureau Onderwijszaken. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
19-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als teamleider geef je leiding aan een viertal BOZ-teams met in totaal 27 medewerkers, die ieder de verschillende opleidingen binnen een faculteit ondersteunen. Daarbij bewaak je, in nauwe samenspraak met de 1e medewerkers binnen de BOZs, de samenhang tussen processen, taken en werkzaamheden van de afzonderlijke BOZs. Daarenboven heb je als teamleider regelmatig afstemming met de opleiding over de verschillende ondersteuningsprocessen.


Je werkzaamheden:

 • Zorgt voor de hiërarchische aansturing van de BOZs en bewaakt de continuïteit van en de samenhang tussen de taken en werkzaamheden van de afzonderlijke BOZs;
 • Coördineert de aansturing van de specifieke BOZ groepen o.a. het bewaken en verder ontwikkelen van uniform ingerichte processen rondom de registratie van de studievoortgang en efficiëntie in de dienstverlening.
 • Is samen met het afdelingshoofd SA&L verantwoordelijk voor het afdelingsplan voor de BOZs en de uitvoering hiervan.
 • Treedt op als vertegenwoordiger van BOZ naar opleidingen voor wat betreft de afstemming van de bestaande processen en komt waar nodig met verbetervoorstellen.
 • Is verantwoordelijk voor de HR-taken binnen de BOZs; begeleiding en ontwikkeling van BOZ-medewerkers, werven nieuwe medewerkers, houden van jaargesprekken.
 • Zorgt voor een goede afstemming met andere afdelingen zowel binnen als buiten de dienst CES: o.a. onderwijs coördinatoren, studieadviseurs, functioneel applicatiebeheer

Functievereisten

 • een HBO-werk en denkniveau heeft;
 • leidinggevende ervaring heeft en plezier haalt uit het ondersteunen en enthousiasmeren van collegas en daar zeer vaardig in is;
 • affiniteit heeft met administratieve processen en onderwijssystemen in het Hoger Onderwijs;
 • procesmatig kan werken en in staat is om met nieuwe ideeën te komen
 • die organisatiesensitief is;
 • zich kan inleven in de inhoud en behoeften van de verschillende opleidingen binnen de universiteit;
 • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Engelse (C1 level) en Nederlandse taal.

Aanbod

 • Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving voor 32 tot 38 uur per week, vooralsnog voor de periode van een jaar. Indien de geschiktheid is gebleken kun je in aanmerking komen voor eenvast dienstverband.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Nederlandse Universiteiten; de functie is ingedeeld in het UFO-Teamleider 1. Het salaris (schaal 9) bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal€ 2.979.--tot maximaal €4.093.-- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Bedrijfsprofiel Universiteit Twente

Over de afdeling

SA&L maakt deel uit van het Centre for Educational Support (CES) van de Universiteit Twente en richt zich specifiek op de ondersteuning van de opleidingen bij studievoortgangregistratie, w.o. cijferregistratie; beheer vakkenpakketten/studieprogrammas, beheer cursusinformatie en de verroostering van het onderwijs. SA&L is dienstverlenend richting studenten, docenten en medewerkers van de opleidingen.


Over de organisatie

Het Centre for Educational Support (CES) van de Universiteit Twente begeleidt studenten en ondersteunt onderwijsprocessen. We dragen zorg voor studenten vanaf hun aanmelding tot afstuderen en begeleiden ze bij hun studie en met loopbaanadvies. Bovendien biedt CES taalcursussen, functioneel beheer, studiebeursinformatie, roosterplanning en onderwijskundige expertise. Wij zijn een proactieve dienst waar betrouwbaarheid, gedrevenheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. UT en CES bieden werk dat ertoe doet. Wij zijn trots, omdat we bijdragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie. Als onderdeel van de people first universiteit vinden we diversiteit, inclusie, persoonlijke groei en talentonwikkeling belangrijk en investeren daarin. We bieden een open en ondernemende sfeer met ruimte voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende universiteit met een positieve maatschappelijke impact. 


Als werkgever biedt CES werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Universiteit Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522NB ENSCHEDE
053 489 9111