Van Servicemonteur naar Servicetechnicus

Unica is op zoek naar een Servicemonteur naar Servicetechnicus.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
16-12-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw uitdaging als Van Servicemonteur naar Servicetechnicus

Heb jij al ervaring als servicemonteur en ben je klaar voor de volgende stap? Bij Unica investeren we in duurzame ontwikkeling van techniek én mens, we vinden jouw ontwikkeling dan ook erg belangrijk. Binnen het klantcontract van onze opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf (RVB) is hier volop ruimte voor.


Werken aan een beter Nederland, daar staat RVB voor. En Unica werkt hieraan mee! Voor 450 gebouwen in Noord-Nederland verzorgen wij het beheer en onderhoud aan alle W-installaties. En dit zijn niet zomaar gebouwen, het gaat namelijk om Defensie locaties zoals vliegbasis Leeuwarden, de Johannes Post kazerne in Havelte en schietrange Vliehors op Vlieland.


Als servicemonteur verzorg jij preventief en correctief onderhoud aan 1 of meer van de specialismen verwarming, koeling, luchtbehandeling, warmte- en koudeopslag (WKO) of regeltechniek. Je lokaliseert storingen, verhelpt deze en controleert installaties op gebreken of dreigende defecten. Daarnaast verzorg je schriftelijke rapportage over het uitgevoerde onderhoudswerk en/of de opgeloste storingen en zorg je voor de benodigde administratie. Je neemt samen met jouw team deel aan storingsdiensten. We staan voor elkaar klaar en samen zorgen we elke dag voor een maximale in- en externe klanttevredenheid.


Je zal direct aan de slag gaan in de uitvoering en daarnaast starten we een persoonlijk ontwikkeltraject. Daarin krijg jij volop de mogelijkheid opleidingen te volgen zoals:


 • MRK-A en/of MRK-C
 • Priva PCE
 • F-gassen
 • Scope 1 en 2

Functievereisten

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Als servicemonteur ben jij het visitekaartje van Unica! Met jouw servicegerichte karakter los je problemen op én breng je een glimlach op het gezicht van onze klanten.


In de basis heb jij:

 • Een diploma op MBO-niveau 3 niveau of hoger richting techniek;
 • Een paar jaar ervaring in een service functie;
 • Kennis van gebouwgebonden installaties.

Aanbod

Wat biedt Unica jou?

Een leuke functie bij een snelgroeiende organisatie met de arbeidsvoorwaarden die je van een gerenommeerde speler mag verwachten. Wij stimuleren ondernemerschap en persoonlijke/professionele ontwikkeling van al onze collega’s. Dus ook van jou!


Ook goed geregeld:

 • Je salaris ligt tussen de €2.800,- en €3.800,-. Als servicetechnicus kan dit zelfs oplopen tot €4.550,-.
 • Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan want je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
 • Pensioen via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ via onze collectieve ziektekostenverzekering.
 • Unica winstdelingsregeling.
 • Volop ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Je krijgt een warm welkom want we hebben een uitgebreid onboardingstraject. Je wordt goed begeleid en er zijn verschillende introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen.
 • Unica is een grote organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden waarbij wij graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities.
 • Tot slot krijg je als medewerker van Unica korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan!

Bedrijfsprofiel Unica Installatietechniek B.V.

Wie zijn wij?

Als voorloper in duurzame innovaties en allround technische dienstverlening lost Unica alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IoT) en smart buildings. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen. Met een slagvaardig netwerk van negen toonaangevende bedrijvenclusters, ruim 3.700 medewerkers en een omzet van € 758 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Unica. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Vosboerweg 20-2
7556 BS Hengelo
074-2490149