Senior Engineer Nanotechnologie

U-Needle is op zoek naar een Senior Engineer Nanotechnologie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Het belangrijkste onderdeel van onze groei is nu opschaling van de naalden productie naar tienduizenden stuks per dag dit jaar, tot honderdduizenden producten per dag in 2024 . 


Om deze productielijn van voldoende naalden te voorzien, zal de wafer productie in het nanolab, ons zogenoemde Front End, flink moeten worden opgeschaald. Een mooie uitdaging, waar veel verschillende aspecten bij komen kijken. 


Jij  bent het technisch geweten van het Front end process, dat zich in het Nanolab afspeelt.  Je zult nauw samenwerken met de Front End Manager en de Technology manager om de Nanotechnologie processen verder te optimaliseren, en ook voor het ontwikkelen van nieuwe technologie├źn of processen.  Denk hierbij aan het ontwerpen van nieuwe maskers en het doen van verbetervoorstellen voor bestaande processen. Ook het berekenen en analyseren van de procesinstellingen voor het maken van de wafers behoort bij jouw functie. We zoeken iemand die nadenkt over nieuwe designs en de daarbij behorende processen, iemand die goed analyseert en bezig wil zijn om oplossingen en verbeteringen te vinden in het gehele proces.


Je komt te werken in een multidisciplinair team, waarbij jullie samen verantwoordelijk zijn voor het Front-end proces.  Ook zul je je samen met de Lead Process Engineer bezighouden met onder andere wafer inspectiemethoden, waarbij jij ondersteuning biedt aan de Back end manufacturing kant.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van U-Needle. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Langenkampweg 15,
7522 NM Enschede
+31 (0) 53 431 3938