Stages: De Twentse Zorgcentra

Ben jij klaar om praktijkervaring op te doen met een unieke doelgroep? Zoek je een leerklimaat waarin jij je kunt ontwikkelen tot volwaardig zorgprofessional? Kom stage lopen bij De Twentse Zorgcentra!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2019
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stagiair bij De Twentse Zorgcentra begeleid je de cliënt bij het vormgeven van de regie over zijn leven, verzorgende en/of verplegende activiteiten kunnen hier onderdeel van uitmaken. Als stagiair ben je onderdeel van het team en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen voor ervaren en deskundige stagebegeleiders die je ondersteunen in je leerproces. Jaarlijks doen zo’n 250 stagiaires praktijkervaring op bij De Twentse Zorgcentra. Wil jij weten hoe het is om bij De Twentse Zorgcentra stage te lopen? Lees hier ervaringsverhalen van onze stagiaires.

Wij bieden stageplaatsen aan voor de opleidingen:

  • Fysiotherapie
  • Sport en bewegen
  • Secretariële ondersteuning
  • Logopedie

Aanbod

Als je meer dan 150 uur stageloopt krijg je een stagevergoeding. Conform de CAO Gehandicaptenzorg ontvang je bij 36 uur stage per week (100%) een vergoeding van €310,- bruto per maand. Bij een lager aantal uren is de vergoeding naar rato. De stagevergoeding is inclusief reiskosten woon/werkverkeer.

Bedrijfsprofiel Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Zij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van de cliënten. De cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden ze ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal. Zij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze organisatieprincipes: goed leven, mooi werk en financieel gezond. Bij de Twentse Zorgcentra werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken naar Eigen Regie en Kracht.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Twentse Zorgcentra. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie