Projectcoördinator civiele techniek

De gemeente Twenterand is op zoek naar een proactieve en enthousiaste Projectcoördinator civiele techniek. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
14-7-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor de daadwerkelijke realisatie van de Twenterandse plannen. Je start met de participatie, begeleidt / verzorgt het ontwerp, de aanbestedingstrajecten en je bewaakt de technische voortgang, de kwaliteit, de planning en het budget. In de realisatiefase verzorg jij de directievoering en ben je zowel intern als extern gesprekspartner en signaleer je tijdig welke maatregelen je moet nemen bij afwijkingen. Na afronding van  het gemaakte werk draag je het over aan de opzichters bij de buitendienst t.b.v. regulier onderhoud.


Het Team Realisatie bestaat uit ongeveer 20 collega’s en is verantwoordelijk voor het beleid, ontwerp, voorbereiding, toezicht, beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Iedereen kijkt verder dan zijn of haar eigen vakgebied en in samenwerking met collega’s en met en voor inwoners en maatschappelijke organisaties zorgen we voor een fijne leefomgeving. De medewerkers van het team Realisatie zijn breed georiënteerd en werken integraal ook over de teamgrenzen. Denk jij dat jij hier goed tussen past? Reageer!      

Functievereisten

 • Een afgeronde relevante opleiding richting civiel- of cultuurtechniek, met enkele jaren werkervaring (3-5 jaar) op HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als beleidsadviseur.
 • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge adviesvaardigheden en kunt uitstekend omgaan met politiek bestuurlijke wensen en besluitvorming.
 • Je adviseert management en bestuur en weet jouw visie over te brengen op derden
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden, durft dingen anders te doen, hebt een onderbouwd eigen mening en je kunt deze bijstellen als iemand anders goede argumenten heeft.
 • Je beschikt over organisatietalen, financieel bewustzijn en bent onderhandelingsvaardig.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen, bent samenwerkings- en resultaatgericht, creatief, ondernemend, flexibel en proactief en je kunt goed integraal werken. 
 • Verder heb je kennis van en affiniteit met diverse programma’s en systemen, waaronder RAW-systematiek (IBIS), CAD programma Microstation, Microsoft Office, Melvin, Moor en het zaaksysteem Djuma, dan wel wil je jezelf in korte tijd deze programma’s of systemen eigen maken.

Aanbod

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor een periode van een jaar die bij goed functioneren na deze periode omgezet wordt in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.167,- (aanloopschaal 9) en € 5.009,- (functieschaal 10) op fulltimebasis (36 uur per week). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw opleiding, kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder, naast je brutosalaris, een Individueel Keuzebudget van 17,05% en opname in het pensioenfonds van het ABP.
 • Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team met enthousiaste mensen waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Je krijgt de mogelijkheden om je eigen ontwikkeling vorm te geven.
 • Werken binnen een gemeentelijke organisatie die volop in ontwikkeling is met korte lijnen en een informele cultuur. Integriteit is daarbij een harde voorwaarde.
 • Wij werken (veelal) digitaal en daar waar het werk is; vanuit huis of op kantoor. Dit betekent ook dat er ruimte is voor flexibele werktijden en daarmee voor een goede werk – privé balans.
 • We stellen een laptop en een mobiele telefoon ter beschikking.

Bedrijfsprofiel

De gemeente Twenterand is een bloeiende plattelandsgemeente, waar het voor jong en oud goed wonen, werken en leven is, gericht op duurzaamheid en groei.


Bij de gemeente Twenterand werken betrokken en klantgerichte medewerkers die goed zijn in hun vak. Samenwerken voor de samenleving van Twenterand met oog voor alles wat er leeft onder onze inwoners. Alleen ambtelijk waar het (wettelijk/procedureel) moet en ondernemend waar het kan. Overheid en betrouwbaar zijn synoniem, integer werken is dus bij ons een harde voorwaarde. Onze werksfeer is nuchter, informeel en collegiaal. We gaan voor resultaat. We blijven onszelf ontwikkelen.


Daarnaast wordt binnen onze organisatie gewerkt aan andere werkwijzen om in te kunnen spelen op de telkens veranderende maatschappij. Het gaat over anders denken, opener communiceren en meer gebruik maken van de eigen kracht van de samenleving. Dit komt tot uiting in het professioneel vormgeven van werk, houding en gedrag en in het van taakgericht werken naar werken in processen. Het is belangrijk om duidelijk te bepalen welke rol wanneer nodig is. Dit vraagt flexibiliteit en wendbaarheid van zowel de organisatie als de medewerkers. Om dit te bevorderen richten we ons op:

 • werken vanuit gezamenlijke waarden;
 • versterken van leiderschap en eigenaarschap;
 • stimuleren van samenspel (rollen, verantwoordelijkheden, aanspreken).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Twenterand. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!