Handhaver openbare ruimte – BOA domein 2

Gemeente Twenterand is op zoek naar een Handhaver openbare ruimte – BOA domein 2.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
5-2-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als buitengewoon opsporingsambtenaar ben je een visitekaartje van de gemeente Twenterand in het publieke domein. Het leuke aan deze baan is dat geen dag hetzelfde is. Je zult bezig zijn met alle onderdelen van jouw vak. Samen met je collega’s bepaal je de taken op het gebied van milieu, welzijn en infrastructuur van de week. Je draagt bij aan de leefbaarheid, veiligheid en het gevoel van veiligheid. Je bent zichtbaar aanwezig in de gemeente. Je spoort op, controleert, houdt toezicht, signaleert en onderzoekt ongewenste situaties en gedrag. Je treedt dan op als mediator/bemiddelaar en bewaker bij ergernissen of overtredingen in de openbare ruimte. Je vindt het leuk om in gesprek te gaan met inwoners en weet hen op de juiste toon aan te spreken. Waar nodig leg je bij overtredingen sancties op conform de wet- en regelgeving. Bij eventuele calamiteiten of verstoringen van de veiligheid schat je de situatie in en bepaal je welke vervolgstappen genomen moeten worden of geef je situaties door aan ketenpartners. Je onderhoudt nauwe contacten met ketenpartners (zorg, politie, scholen, etc.). Daarnaast neem je deel aan voorkomende projecten (bv. ondermijning). 

Bedrijfsprofiel

Twenterand is een gemeente die een fijn, veilig en gezond leefmilieu wil bieden voor zowel zijn oudere als ook zijn jongere inwoners. Met meerdere bedrijventerreinen en een N36 als verbindingsweg is de gemeente gunstig gelegen en hebben we een gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven. De gemeente bestaat uit verschillende kernen met elk een eigen gezicht. Daartussen heeft de gemeente ook veel buitengebied met daarin natuurgebieden. Onze organisatie is compact en kenmerkt zich door een informele cultuur en structuur. Er zijn korte lijntjes met onze bestuurders. Het team bestaat uit 40 medewerkers die zich bezighouden met ruimtelijke ordening, vergunningverlening, toezicht en handhaving (waar onder de boa’s), basisadministratie gebouwen, functioneel beheer en openbare orde en veiligheid. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Twenterand. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!