Rioolinspecteur

Als Rioolinspecteur zie jij Twente zoals niet heel veel mensen deze mooie regio zien, namelijk van onder de grond. Om het riool schoon en goed te houden, ga jij op pad met jouw eigen inspectiebus die van de meest geavanceerde technieken en alle gemakken is voorzien. Twente Milieu zoekt een Rioolinspecteur. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?  

Rioolinspectie is teamwork. Dat doe je met zo'n 20 directe collega's, waaronder 3 inspecteurs en 4 reinigers. De reiniger maakt eerst het riool schoon en daarna doe jij de controle. Jullie weten van elkaar wat er moet gebeuren en hebben aan één woord genoeg. Zitten er scheuren in het riool? Zie je een verzakking? Je controleert het allemaal vanuit jouw eigen inspectiebus, al moet je soms wel het riool in. Dit doe je volgens de Europese NEN-norm 2020 met de beste HD-camera's die je op afstand bestuurt. Je schrijft op wat je hebt gevonden en zorgt dat het in een rapport voor de opdrachtgever (vaak gemeenten) komt.  

Functievereisten

Jij bent... 

Zelfredzaam en ondernemend. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk van onze opdrachtgevers en voert het kostenbewust uit. Letterlijk en figuurlijk meters maken dus. Ook kun je makkelijk schakelen als er opeens op een andere plek werk moet gebeuren. Je brengt positiviteit, hebt humor en zoekt de verbinding met de rest van de organisatie. Ook ben je een kei in het ombouwen van onze camera's voor de verschillende soorten riolen waarin je werkt.    


Wat zien we graag op jouw CV?  


 •  Mbo-diploma ‘Inspecteur Inspectie Riolering Stichting RIONED’
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van rioolinspectie
 • Je hebt een geldig rijbewijs C

Aanbod

Een mooie functie in een organisatie waar het werk samen gebeurt. We staan voor elkaar klaar en zorgen samen dat het werk afkomt. Het 'samen doen’ betekent ook dat je bij ons de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat ook jouw mening belangrijk is. Wat je verder kunt verwachten:


 • Een jaarcontract waarbij we er natuurlijk snel een vast contract van maken als de klik met het werk en de collega's waarmee je samenwerkt goed is;
 • Salaris op basis van de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving Services schaal F, minimaal € 2.739,- en maximaal € 3.549,- bruto per maand;
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,44% per maand. Dit kun je uit laten betalen of inzetten voor extra verlof, scholing of extra pensioenopbouw;
 • Naast wettelijke vakantie-uren ook een aantrekkelijk aantal bovenwettelijke vakantie-uren die je maximaal 5 jaar lang mag sparen;
 • Pensioenopbouw bij ABP;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis;
 • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals bedrijfsfitness, fiets(lease)plan en collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Natuurlijk een telefoon en laptop 

Bedrijfsprofiel Twente Milieu

Waarom je dit bij Twente Milieu gaat doen is...

Omdat jij een voorspelbare werkweek wilt van ongeveer 40 uur. Een keer een uurtje langer om samen het werk af te maken kan voorkomen, maar is niet ons uitgangspunt. Je hebt elke dag een andere werklocatie, maar werkt regionaal. Je bent flexibel in je werktijden, waardoor je het werk goed kunt combineren met privé en/of gezin. De lijnen met opdrachtgevers zijn kort. Dit komt omdat je meestal werkt voor onze aandeelhoudende gemeenten. Daarnaast voer je af en toe werk uit voor aannemers.


Dit is Twente Milieu 

Volop zon of centimeters sneeuw, op feestdagen en in het weekend, de ruim 400 medewerkers van Twente Milieu werken ‘met mekaar’ aan een schoon, groen en leefbaar Twente. Veur altied. Twente Milieu is een sociale werkgever en biedt kansen aan iedereen. Bij Twente Milieu werken echte buitenmensen, voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte en voor de inzameling van het afval. De collega’s op kantoor en in de werkplaatsen zorgen ervoor dat het werk buiten veilig, op tijd, duurzaam en gewoon goed wordt uitgevoerd.   

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111