Chauffeur huisvuilinzameling m/v

Twente Milieu is op zoek naar een Chauffeur huisvuilinzameling m/v. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het inzamelen, transporteren en storten van huishoudelijk afval. Hiervoor zet Twente Milieu verschillende voertuigen in. Denk hierbij aan een achterlader, zijlader of bovenlader. Onze chauffeurs zijn allround inzetbaar en werken flexibel op al onze voertuigen. Je gebruikt en onderhoudt ons materieel en materiaal met zorg zodat er niet veel slijtage of schade ontstaat. Jouw rijgedrag is professioneel en je werkt met oog voor veiligheid en gezondheid. Je houdt je aan de geldende regelgeving. Zo ontstaat er geen gevaar voor je eigen gezondheid of die van anderen.

Functievereisten

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs C en code 95;
 • Je krijgt een goed gevoel van het duurzaam inzamelen van grondstoffen;
 • Je hebt eventueel ervaring met een autolaadkraan;
 • Je bent zelfstandig en zelfverzekerd;
 • Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent flexibel inzetbaar; inzet vanuit onze verschillende vestigingen is voor jou geen probleem. Inzet in de gladheidsbestrijding, avondinzameling en/of calamiteitendienst behoren ook tot de werkzaamheden. Deze worden uitgevoerd op basis van een jaarlijkse planning, die we proberen gezamenlijk af te stemmen. Wij rekenen op je flexibiliteit.
 • Het eventueel werken op zon- en feestdagen is voor jou geen probleem.


Voldoe je nog niet aan de eisen? Maar wil je wel graag chauffeur worden? Ook dan gaan wij graag met je in gesprek. Wij investeren graag in jou door een BBL-opleidingstraject aan te bieden.

Aanbod

Bij Twente Milieu werken we graag en veel samen. Met elkaar zorgen we dat het werk afkomt en we staan voor kwaliteit. Twente Milieu is een professionele, duurzame en sociale werkgever die gaat voor een leefbaar Twente. Een organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en waar je echt het verschil kan maken.  


Wij geloven dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Dat betekent dat we goed zorgen voor onze medewerkers:  

 • We zetten hoog in op persoonlijke ontwikkeling en scholing;  
 • Vitaliteit van medewerkers is een belangrijk thema;  
 • We geven medewerkers zoveel mogelijk vrijheid en veel verantwoordelijkheid;  
 • We moedigen medewerkers aan zelfstandig keuzes te maken en er is veel ruimte voor eigen inbreng;  
 • Medewerkers krijgen de ruimte, en waar dat kan werken we vanuit huis of andere locaties. Dit draagt bij aan een goede werkbalans en aan het terugdringen van de Co2 uitstoot.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111