Chauffeur bovenlader

Twente Milieu is op zoek naar een Chauffeur bovenlader.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Chauffeur bovenlader werk je zelfstandig aan een schoon en afvalloos Twente. Het rijden als Chauffeur bovenlader is een hele uitdaging. In de drukke steden en woonwijken zorg jij, door jouw defensieve rijgedrag, voor een veilige inzameling. Wij werken met 3 typen wagens; achterladers, zijladers en bovenladers. Als chauffeur van een bovenlader wissel je het rijden af met werkzaamheden als machinist op een kraansysteem. Je verricht werkzaamheden van 07.30 uur tot 16.00 uur. Avonddiensten en diensten in het weekend en op zon- en feestdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BC en chauffeursdiploma;
  • Code-95 op het rijbewijs is een pré;
  • Ervaring met de bovenlader;
  • Je bent zelfstandig en zelfverzekerd;
  • Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel inzetbaar; inzet vanuit onze verschillende vestigingen is voor jou geen probleem. Inzet in de gladheidsbestrijding, avondinzameling en/of calamiteitendienst behoren ook tot de werkzaamheden. Deze worden uitgevoerd op basis van een jaarlijkse planning, die we proberen gezamenlijk af te stemmen. Wij rekenen op je flexibiliteit.
  • Het eventueel werken op zon- en feestdagen is voor jou geen probleem.

Aanbod

Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111