Medewerker Beheer Openbare Ruimte

Twente Milieu zoekt een Medewerker Beheer Openbare Ruimte. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Medewerker Beheer Openbare Ruimte voer je alle voorkomende werkzaamheden uit met betrekking tot het beheer en onderhoud van de openbare ruimte op basis van de vastgestelde onderhoudsniveau. Tevens ben je betrokken bij het en verrichten van werkzaamheden met betrekking tot het aanleg, omvorming en verbetering van de openbare voorzieningen. Daarnaast kun je op basis van de jaarlijkse planning ingepland worden in de calamiteiten- en/of winterdienst. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, worden er voertuigen en materieel beschikbaar gesteld. Er wordt verwacht dat je deze op een veilige en verantwoordelijke manier gebruikt, reinigt en eventuele storingen meldt. Gezien je het gezicht van Twente Milieu bent, vertoon je te allen tijde een representatieve houding hebt.


De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar je bent regionaal inzetbaar over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Functievereisten

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Een diploma gerelateerd tot techniek/BOR;
  • Kennis van technieken openbare ruimte;
  • Functiegerelateerde diploma’s;
  • Certificaat veilig werken langs de weg (pré);
  • Rijbewijs B (BE pré);
  • Resultaatgericht;
  • Klantvriendelijk;
  • Besluitvaardig;
  • Ondernemend.

Aanbod

Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111