Vakman Hovenier

Twente Milieu is op zoek naar een Vakman Hovenier. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als hovenier bij Twente Milieu ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de openbare ruimte in het groen. Je verzorgt het reguliere onderhoud van de plantsoenen. Denk hierbij aan diverse snoeiwerkzaamheden, de aanplant van nieuwe planten en bomen en diverse aanlegwerkzaamheden. De werkzaamheden lopen, onafhankelijk van de seizoenen, het hele jaar door.


De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar er wordt van je verwacht dat je regionaal inzetbaar bent over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van het diploma vakbekwaam Hovenier;
  • Je hebt relevante werkervaring bij een hovenier of groenvoorzieningsbedrijf;
  • Rijbewijs BE;
  • Veilig werken langs de weg prĂ©;
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken;
  • Je hebt echt een aanpakkersmentaliteit;
  • Je hebt oog voor kwaliteit.

Aanbod

Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111