Chauffeur Afvalinzameling

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je bij Twente Milieu doen?

Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het inzamelen, transporteren en storten van huishoudelijk afval. Hiervoor zet Twente Milieu verschillende voertuigen in. Denk hierbij aan een achterlader, zijlader of bovenlader. Hun chauffeurs zijn allround inzetbaar en werken flexibel op verschillende voertuigen. Je gebruikt en onderhoudt ons materieel en materiaal zodanig dat er geen bovenmatige slijtage of schade ontstaat. Je vertoont professioneel rijgedrag en werkt met het oog voor veiligheid en gezondheid, zodat geldende regelgeving nageleefd wordt en er geen gevaar ontstaat voor de eigen gezondheid of die van anderen.

Functievereisten

Wie zoekt Twente Milieu?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BC en chauffeursdiploma;
  • Code-95 op het rijbewijs is een pré;
  • Je hebt affiniteit met het duurzaam inzamelen van grondstoffen;
  • Je hebt eventueel ervaring met een autolaadkraan;
  • Je bent zelfstandig en zelfverzekerd;
  • Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel inzetbaar; inzet vanuit onze verschillende vestigingen is voor jou geen probleem. Inzet in de gladheidsbestrijding, avondinzameling en/of calamiteitendienst behoren ook tot de werkzaamheden.*

*Deze worden uitgevoerd op basis van een jaarlijkse planning, die ze proberen gezamenlijk af te stemmen. Twente Milieu rekent op je flexibiliteit.

Het eventueel werken op zon- en feestdagen is voor jou geen probleem.

Voldoe je nog niet aan de eisen, maar wil je wel graag Chauffeur worden? Ook dan komen ze graag met je in gesprek over een eventueel BBL-opleidingstraject.

Aanbod

Wat Twente Milieu biedt:

Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Bedrijfsprofiel Twente Milieu

Over Twente Milieu:

Twente Milieu is een NV, waarbij 100 procent van de aandelen in handen is van negen Twentse gemeenten waarvoor zij werkzaam is: Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal en Wierden.


Hun oorspronkelijke kerntaak is het inzamelen van huishoudelijk afval. Deze kerntaak is inmiddels uitgebreid met het beheer van afvalstromen en het beheer van de openbare ruimte.


Met 350 betrokken en gedreven medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is in de buitendienst, zijn ze dagelijks zichtbaar en herkenbaar aanwezig in de leefomgeving van bijna 500.000 inwoners van Twente. Een grote werkgever, die veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (20 procent van het personeelsbestand) kansen biedt. De slogan ‘schoon, gezond en fris’ krijgt door de inzet van Twente Milieu daadwerkelijk vorm in de leefomgeving van de bewoners uit de aandeelhoudende gemeenten. Ze ontzorgen op het gebied van afval en voeren veel taken uit in het beheer van de openbare ruimte. Ook als het gaat om de afhandeling van vragen/klachten en de inzet van communicatie en educatie. Daarnaast geven ze advies over gemeentelijk beleid en leveren ze een bijdrage aan het milieubewustzijn en de duurzaamheidsdoelstellingen in de regio.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111