Allround Groen- Begraafplaatsmedewerker

Twente Milieu is op zoek naar een:

Allround Groen- Begraafplaatsmedewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je bij Twente Milieu doen?

Als Allround Groen- Begraafplaatsmedewerker voer je verschillende werkzaamheden uit in het beheer en onderhoud van de begraafplaatsen. Dit doe je volgens het vastgestelde onderhoudsniveau. Daarnaast ondersteun je de beheerder van de begraafplaats. Je neemt wettelijke taken van de beheerder waar, waaronder het voorlopen tijdens de uitvaart en assisteren bij een bijzetting of as-verstrooiing en de bijbehorende administratie. Je bent het gezicht van Twente Milieu en hebt een professionele en representatieve houding.

Functievereisten

Wie zoeken ze?

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in het groenonderhoud;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring op een begraafplaats;
 • Je hebt kennis van technieken openbare ruimte;
 • Je beschikt over rijbewijs B (BE pré);
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent klantvriendelijk;
 • Je durft een besluit te nemen;
 • Je denkt mee in verbetervoorstellen;
 • Je beschikt over basis computervaardigheden;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent bereid om op zaterdag te werken;
 • Je draait telefonische bereikbaarheidsdiensten.

Aanbod

Wat ze bieden:

Twente Milieu biedt een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Bedrijfsprofiel Twente Milieu

Over Twente Milieu:

Twente Milieu is een NV, waarbij 100 procent van de aandelen in handen is van negen Twentse gemeenten waarvoor zij werkzaam is: Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal en Wierden.


Hun oorspronkelijke kerntaak is het inzamelen van huishoudelijk afval. Deze kerntaak is inmiddels uitgebreid met het beheer van afvalstromen en het beheer van de openbare ruimte.


Met 350 betrokken en gedreven medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is in de buitendienst, zijn ze dagelijks zichtbaar en herkenbaar aanwezig in de leefomgeving van bijna 500.000 inwoners van Twente. Een grote werkgever, die veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (20 procent van het personeelsbestand) kansen biedt. De slogan ‘schoon, gezond en fris’ krijgt door de inzet van Twente Milieu daadwerkelijk vorm in de leefomgeving van de bewoners uit de aandeelhoudende gemeenten. Ze ontzorgen op het gebied van afval en voeren veel taken uit in het beheer van de openbare ruimte. Ook als het gaat om de afhandeling van vragen/klachten en de inzet van communicatie en educatie. Daarnaast geven ze advies over gemeentelijk beleid en leveren ze een bijdrage aan het milieubewustzijn en de duurzaamheidsdoelstellingen in de regio.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111