Technisch Specialist Bedrijfswagens en Inzamelvoertuigen

Twente Milieu is op zoek naar een Technisch Specialist Bedrijfswagens en Inzamelvoertuigen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Technisch Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig onderhoud, reparaties en keuringen van al ons materieel en onze machines. Het gaat om zowel zware als lichte bedrijfswagens. De focus ligt op de opbouw van zware bedrijfswagens, zoals kraakpersopbouw, laadkranen, zijladers, winterdienstmachines en soortgelijke machines. Je bent in staat om zelfstandig alle werkzaamheden te verrichten. Je komt ook met voorstellen ter verbetering en optimalisatie van de werkzaamheden en activiteiten in de Twente Milieu Werkplaatsen, waarbij je rekening houdt met de kosten voor de in- en externe klant.


Je hebt een breed takenpakket en bent breed en flexibel inzetbaar. De standplaats is Enschede, maar in de toekomst wordt er ook verwacht dat je inzetbaar bent in de overige Werkplaatsen (regionaal) van Twente Milieu. Je werkt standaard van 07:30 – 16:00 uur, maar ook tijdens avond-/weekenddiensten wanneer nodig. Daarnaast kun je opgeroepen worden voor een storingsdienst. Dit is een onderdeel van jouw functie.

Functievereisten

  • Je beschikt minimaal over een MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van de MBO diploma monteur en/of mechatronica;
  • Je hebt brede kennis van (auto)elektronica en hydrauliek;
  • Je hebt rijbewijs B (rijbewijs C en/of E is een pré);
  • Je staat open voor onregelmatige diensten;
  • Je bent resultaatgericht en verantwoordelijk;
  • Je hebt technisch en analytisch inzicht;
  • Je bent besluitvaardig en overtuigend;
  • Je bent ondernemend en communicatief vaardig.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende plek in een organisatie die vooruit wil en maatschappelijk relevant is. Je krijgt de gelegenheid om daar je steentje aan bij te dragen en onderdeel te zijn van een organisatie met een informele, mensgerichte sfeer die bouwt aan zijn toekomst. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in F.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111