Monteur Verzamelcontainers 2e lijns

Twente Milieu is op zoek naar een Monteur Verzamelcontainers 2e lijns die verantwoordelijk wordt voor het verrichten van preventief en correctief onderhoud aan zowel bovengrondse als ondergrondse verzamelcontainers

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-10-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van preventief en correctief onderhoud aan zowel bovengrondse als ondergrondse verzamelcontainers.


Je stelt diagnoses van aangemelde storingen en neemt daar waar nodig correctieve en/of preventieve maatregelen. Je voert tevens preventief onderhoud uit aan inwerpzuilen, hijsvoorzieningen en veiligheidsvoorzieningen van verzamelcontainers. Na overleg voer je ook aanpassingen uit die de bedrijfszekerheid kunnen verhogen en/of de kosten kunnen verlagen. Daarnaast doe je ook de veiligheidskeuringen aan verzamelcontainers.


Je draagt zorg voor een correcte registratie van de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte middelen voor de verwerking van de werkorders. Daarnaast zorg je voor het scannen van de uren en onderdelen in het geautomatiseerde systeem. Je brengt het complete containerbestand in kaart (met foto’s) voor de juiste vastlegging in het geautomatiseerde systeem.


De standplaats is Enschede, maar er wordt van je verwacht dat je regionaal inzetbaar bent over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor overige diensten en/of storingsdiensten. Het werken op de zaterdag, circa 2 keer per maand, is onderdeel van de werkzaamheden. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Functievereisten

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Lasdiploma (of bereid dit te behalen);
  • Rijbewijs BCE;
  • Opleiding keurmeester ondergrondse containers (of bereid dit te behalen);
  • Aantoonbare ervaring met het bedienen van autolaadkranen;
  • Representatief en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Zelfstandig kunnen werken en oplossingsgericht;
  • Bereidheid om zowel binnen als buiten reguliere werktijden te worden ingezet in het hele verzorgingsgebied van Twente Milieu voor zowel eigen als andere voorkomende werkzaamheden;
  • Goede communicatieve vaardigheden, klantgerichte houding.

Aanbod

Twente Milieu biedt een uitdagende baan binnen een organisatie en afdeling die in beweging is. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal E. Twente Milieu biedt daarnaast een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Wij bieden een jaarcontract dat, als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111