Meewerkend Voorman Civiel

Twente Milieu is op zoek naar een Meewerkend Voorman Civiel met MBO 3/4 werk- en denkniveau. Iets voor jou? Lees dan verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-10-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Onze afdeling Buurtonderhoud Civiel houdt zich bezig met onder andere het straatwerk in de openbare ruimte. De werkzaamheden bestaan uit kleine herstelwerkzaamheden, het plaatsen of verwijderen van straatmeubilair, herstelwerkzaamheden aan het riool en eventueel het plaatsen of verwijderen van verkeersborden. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden heb je een resultaat- en klantgerichte opstelling richting je opdrachtgever, je collega’s en de inwoners. Er wordt van je verwacht dat je op een veilige en verantwoorde manier te werk gaat, met het oog op naleving van de ARBO-voorschriften. Mocht je tegen gevaarlijke situaties of incidenten aanlopen, dan maak je hier een melding van. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, wordt er door Twente Milieu materieel en voertuigen beschikbaar gesteld. Je bent het gezicht van Twente Milieu. Er wordt dan ook verwacht dat je een representatieve houding hebt.


Als meewerkend voorman heb je een duidelijke meewerkende taak en verricht je dezelfde werkzaamheden. Daarnaast stuur je je collega’s in jouw team aan bij de uitvoering van deze werkzaamheden. Je ziet toe op de kwaliteit en productiviteit en stuurt op resultaat. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en spreekt, indien nodig, ze ook aan op gedrag of resultaat. Je neemt je verantwoordelijkheid voor projecten in afstemming met je teamleider.


De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar er wordt van je verwacht dat je regionaal inzetbaar bent over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Functievereisten

  • MBO 3/4 werk- en denkniveau;
  • Diploma MBO richting techniek en/of BOR;
  • Kennis van technieken openbare ruimte;
  • Certificaat veilig werken langs de weg pré;
  • Rijbewijs BE;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent proactief en representatief.

Aanbod

Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal F. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111