Regisseur Sterk Twents Bedrijfsleven

Maak jij anderen graag gelukkig? Het Bruto Twents Geluk staat voor een fijn woon-, werk- en leefklimaat in Twente. Een sterk Twents bedrijfsleven is één van de belangrijkste pijlers om dit te bereiken. Dus is het van belang om het bedrijfsleven in onze regio nóg sterker te maken. We hopen dat jij de Twente Board daarbij komt helpen! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-10-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen? 

Je bent een netwerker pur sang en verbindt graag mensen, organisaties en initiatieven aan elkaar om win/win te creëren. Je zorgt ervoor dat het bedrijfsleven in Twente weet in welke projecten Twente Board investeert, welke daarvan nuttig zijn voor het bedrijfsleven en actie onderneemt om hen daarbij te laten aansluiten. Daarnaast haal je actief op welke vorm van ondersteuning het Twentse bedrijfsleven nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen. Vervolgens ben jij in staat om voor elke vraag uit het bedrijfsleven het juiste programma te ontwikkelen. Je bent een mensenmens, maar ook prestatiegericht en je houdt ervan om resultaten te halen. 

Functievereisten

Jouw bagage:

 Minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
 Werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie;
 Bekendheid met en werken voor het Twents bedrijfsleven;
 Pro-actief en ondernemend in het signaleren van ontwikkelingen;
 Gezonde dosis enthousiasme, overtuigingkracht en een gunfactor;
 Omgevingsbewust en gevoel voor verhoudingen;
 Communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.


Jij 

  • Jij bent een echte netwerker en kent het Twentse bedrijfsleven als geen ander 
  • Je bent politiek sensitief en kent het speelveld van de samenwerking van Overheid, Onderwijs en Ondernemers  
  • Je bent een pro-actieve verbinder 
  • Je weet onze strategische partners zoals Ondernemend Twente, NovelT, Oost NL, accountmanagers van gemeenten op het juiste moment te betrekken 


Kortom, jij bent de spin in het web en zorgt ervoor dat we inzicht krijgen wat er speelt bij de 20.000 MKB bedrijven in Twente en op welke manier zij kunnen aanhaken.  

Aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. We bieden je een gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 32 - 38 uur per week en gewaardeerd in schaal 12 (conform CAO van de Universiteit Twente). Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, pensioenopbouw en eindejaarsuitkering, opleidingsmogelijkheden, laptop van de zaak en telefoonvergoeding.  

Bedrijfsprofiel Twente Board

Wij 

Wij zijn Twente Board, een unieke samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Overheid. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten.  Ons uiteindelijke doel is een groene technologische topregio waar het goed, wonen, werken en leven is. Oftewel, samen streven we naar het Bruto Twents Geluk

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Charles Nijssen (programmaleider) via 06-31917384 of per mail c.nijssen@twenteboard.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?

Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M. H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4836839