Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij scholier of student en op zoek naar een leerzame en leuke stage vanaf februari 2023? Voel jij je betrokken bij Twente als regio? Vind jij het een uitdaging om te werken aan het positioneren van Twente, als toonaangevende groene technologische topregio? Maak dan snel kennis met de uitvoeringsorganisatie van Twente Board!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
1-2-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

09:00 Je komt binnen in het Twentehuis dat in hartje Enschede ligt. Je pakt een kop koffie en begint de dag met de team meeting. Tijdens deze meeting komen verschillende onderwerpen aan bod en worden ideeën uitgewisseld! 

10:00 Na de meeting start je met je werkzaamheden en houd je je bezig met het invoeren van vacatures en het actualiseren van de vacaturebank op Twente.com middels een CRM-systeem. Je bent het aanspreekpunt van de partners en je houdt de mailbox goed bij.

12:00 Tijd voor de lunch! Je loopt naar de kantine en haalt een vers broodje met soep. Bij de lunchtafel is het al druk want alle collega’s zijn aangeschoven. Ze kletsen gezellig na over het weekend. Degene die nog even een wandeling willen maken gaan nog snel even de stad in!

13:00 De Content Marketeer vraagt je te hulp en vraagt of je een aantal Social Media berichten wil schrijven voor de diverse kanalen. Je gaat op zoek naar interessante nieuwsitems, events en bijeenkomsten om dit naar voren te brengen! 

15:00 De Sociale Media berichten heb je ingepland. Je gaat aan de slag met een artikel dat op de website moet worden geplaatst en koppelt dit gelijk aan de mailing die er 2 dagen later uit moet. 

17:00 De dag vliegt voorbij en het is alweer tijd om af te ronden en naar huis te gaan. Tijd voor ontspanning en tot morgen.


Als je bij ons stage loopt, dan kom je te werken in het rode hart van Twente. Je komt veel in contact met Twentse bedrijven, talenten en andere professionals. Je leert alles over de innovaties en technologieën die de bedrijven in Twente met zich meebrengen. Maar misschien kom je ook alvast in contact met jouw toekomstige werkgever. Dat zou mooi zijn toch?!

Functievereisten

Wat verwachten we van jou?

  Je bent leergierig, enthousiast en kan zelfstandig werken
  Je volgt een MBO niveau 4 opleiding
  Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  Handig bent met het werken in verschillende software en computerprogramma’s (Photoshop is een pré)
  Affiniteit hebt met (online) marketing (dit is zeker een grote plus)
  Je vindt het leuk om in een jonge en dynamische omgeving te werken
  Een ambassadeur wilt zijn voor Twente

Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?

  Een leuk en gemotiveerd team
  Stagevergoeding
  Afwisselende taken en verantwoordelijkheden
  Uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer 
  Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
  Maandelijkse borrel en ieder kwartaal een teamuitje

Bedrijfsprofiel Twente Board

De organisatie

Twente Board is een unieke samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. Samen bepalen we de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te versterken. Wij verbinden onderwijs, organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. Twente Board is dé cockpit van Twente.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Walter Nordsiek via 06 10 90 80 66 of via email w.nordsiek@twenteboard.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?

Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van Twente Board.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M. H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
053-4836839