Secretaresse

Is ontzorgen jouw middle name? Ben jij die fijne, vriendelijke en behulpzame collega; eentje die flexibel is en meerdere ballen omhoog houdt, die overzicht heeft en die volledig in dienst staat van het team? En zorg jij ervoor dat iedereen met een lach en een fijn gevoel ontvangen wordt op kantoor? Ben jij naar wie Twente Board op zoek is? Wacht dan niet te lang en solliciteer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-7-2022
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Voor het managementteam -bestaande uit 5 personen- ben jij het eerste aanspreekpunt. Je beheert hun agenda’s en ontzorgt ze waar mogelijk in hun dagelijkse werkzaamheden. Je ontvangt de gasten, regelt de facilitaire zaken rondom het kantoor en verzorgt de vergaderingen.


Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen op kantoor fijn z’n werk kan doen. Jij regelt de rest. En is er een jubileum of een ander bijzonder event? Dat staat bij jou natuurlijk al in de agenda en daarvoor heb jij al wat geregeld. Je bent het visitekaartje van de organisatie.

Functievereisten

Wat is vereist?

 Beschikbaar voor 24 uur
 MBO werk- en denkniveau
 Aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol
 Goede beheersing van de Nederlandse taal
 MS Office pakket

Aanbod

Wat krijg jij?

Enthousiaste collega’s, gezellige uitjes en teamdagen
 Passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 Pensioenopbouw
 Eindejaarsuitkering


Het aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij Twente Board vind je precies wat je zoekt. Twente Board heeft een platte organisatiestructuur waardoor je op jouw manier kunt bijdragen aan de ontwikkeling van deze regio. Zij bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren.

Bedrijfsprofiel Twente Board

Twente Board is een unieke triple-helix samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. Zij bepalen samen de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te behouden en te versterken. Twente Board verbindt organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten zij de wereld zien hoe bijzonder Twente is. Twente Board is dé cockpit van Twente.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Dan ontvangt Twente Board graag je motivatie en CV en hopelijk spreken jullie elkaar snel.

Contactpersoon: Ingrid Kosters | i.kosters@twenteboard.nl | Tel. 06-22278312

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839