Innovatieve product manager

Ben jij die praktische, doener die goed aanvoelt waar jong, (inter)nationaal talent in geïnteresseerd is? Ben jij iemand die gemakkelijk schakelt en graag mensen en organisaties met elkaar verbindt via een aansprekend online platform? Ben jij zowel technisch als mensgericht en hou jij ervan om je tanden in iets nieuws te zetten?  Dan is de Twente Board op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-2-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bedrijven en instellingen hebben de komende jaren grote aantallen (jong) talent nodig om dagelijks innovatieve oplossingen voor werelduitdagingen te kunnen ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar een innovatieve product manager die daarin het online verschil kan maken voor Twente. Iemand die niet alleen de technische kant van ons online talent- en bedrijvenportaal weet uit te bouwen, maar die ook snapt op welke manier we de aandacht kunnen trekken van (internationaal) talent. En hoe we die talenten digitaal kunnen verleiden om te kiezen voor Twente.


Wat ga je doen?

Jouw doel is talent verbinden met bedrijven in Twente. Daarvoor ontwikkel je samen met de Manager Marketing & Communicatie het talent- en bedrijvenportaal op twente.com. Je vertaalt de wensen van bedrijven in Twente naar het digitale portaal. Data, technische tools en dashboards zijn voor jouw noodzakelijke hulpmiddelen om te meten of het portaal de juiste content biedt voor haar gebruikers. Je stuurt het beheerteam aan, zodat het portaal altijd de nieuwste informatie en inspiratie biedt voor (inter)nationaal talent én voor het bedrijfsleven in Twente. Kortom, je bent de spin-in-het web voor het matchen van talent met bedrijven en bedrijven met talent.

Functievereisten

Wat is vereist?

  HBO werk- en denkniveau  
✓  Ervaring met employee branding vanuit recruitment bij bedrijven of instellingen   
  Beschikking over een netwerk in Twente en je bent Twente-minded
  Initiatief nemen, zelfstandig werken en resultaat gericht   
  Goed kunnen plannen en organiseren; uitstekende projectmanagement skills
  Kennis van en ervaring met websites, online marketing, social media en back-end systemen
  Kennis van lead generation en marketing automation is een pré

Aanbod

Wat krijg jij?

  Passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  Flexibele werktijden
  Pensioenopbouw
  Eindejaarsuitkering
  Enthousiaste collega’s, gezellige uitjes en teamdagen


Ons aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Twente Board heeft een platte organisatiestructuur waardoor je op jouw manier kunt bijdragen aan de ontwikkeling van deze regio. We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren.

Bedrijfsprofiel Twente Board

Onze organisatie

Twente Board is een unieke samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. Samen bepalen we de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente  te versterken. Wij verbinden onderwijs, organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Ellen Kuipers via 06  12 32 77 45 of via email e.kuipers@twenteboard.nl.  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?

Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839