Content manager

Ben jij iemand die graag verhalen vertelt? Heb jij oog voor de unieke innovaties van Twente en sta je te popelen om deze naar buiten te brengen? Herken jij de drijfveren van talent en snap jij en waarom talent juist zou moeten kiezen voor Twente? Houd jij van het creëren van overzicht en structuur op een online platform waar ‘content king’ is? Organiseer jij met gemak diverse social media kanalen? Dan zoekt de Twente Board jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-2-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een contentmanager die gelooft in het collectief vermarkten van Twente. Iemand die vraag en aanbod op een slimme en creatieve manier bij elkaar brengt op het platform twente.com. Een contentmanager  die mensen weet te raken en volop interactie creëert op ons platform.


Wat ga je doen?

Je bent samen met de partnermanager aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties in Twente. Je ontwikkelt campagnes voor het aantrekken en behouden van talent in Twente. Middels landingspages zorg je de juiste call to actions en realiseer je conversie bij de doelgroep. Je organiseert content voor het platform twente.com en je beheert de website op inhoudelijk niveau. Je geeft samen met de digital marketeer vorm aan de SEO- en SEA-strategie. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over optimalisatie van het platform op alle gebieden.  Je bewaakt de branding van het merk Twente en van de familie merken zoals de Twente Board en de Young Twente Board. In deze functie krijg je veel vrijheid en ruimte.

Functievereisten

Wat is vereist?

  HBO werk- en denkniveau;
  Relevante werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie;
  Pro-actief en ondernemend in het signaleren van ontwikkelingen;
  Continue drive om te presteren
  Gezonde dosis enthousiasme, overtuigingkracht en een gunfactor
  Samenwerkingsgericht en gevoel voor verhoudingen;
  Communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.

Aanbod

Wat krijg jij?

  Passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
✓  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  Flexibele werktijden
  Pensioenopbouw
  Eindejaarsuitkering
  Enthousiaste collega’s, gezellige uitjes en teamdagen


Ons aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Twente Board heeft een platte organisatiestructuur waardoor je op jouw manier kunt bijdragen aan de ontwikkeling van deze regio. We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren.

Bedrijfsprofiel Twente Board

Onze organisatie

Twente Board is een unieke samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. Samen bepalen we de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te versterken. Wij verbinden onderwijs, organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Walter Nordsiek via 06 - 10908066 of via email w.nordsiek@twenteboard.nl.  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?

Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839