Partnermanager

Wil jij het verschil maken voor Twente? Wil jij mensen binnen en buiten de regio met elkaar verbinden? Dat is namelijk precies wat de Twente Board doet. Met als doel de regio duurzaam economisch te laten groeien met nieuwe bedrijven, organisaties en internationale talenten. Maak jij het verschil voor jezelf én voor Twente?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-12-2021
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als partnermanager ben je gesprekspartner voor bedrijven in Twente die willen bijdragen aan de collectieve branding van Twente. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden én voor het uitbreiden van ons partnerbestand. Je kunt op alle niveau’s in het bedrijfsleven praten en schakelen. Je bent iemand die makkelijk verbindingen legt. Bekendheid met de ondernemersnetwerken en het bedrijfsleven in Twente is noodzakelijk.


Samen met de projectleider Talent- en bedrijvenportaal en de brandmanager van Twente ontwikkel je (nieuwe) proposities voor het bedrijfsleven om talent te binden, te boeien en te behouden voor Twente. Het is jouw taak om behoeftes van het bedrijfsleven te signaleren, en deze vervolgens gezamenlijk vertalen naar oplossingen op het gebied van marketing en communicatie. In deze functie krijg je veel vrijheid en ruimte. Maar je bent ook in staat om samen te werken in een team bestaande uit digital marketeers en content creatie. 


Werkzaamheden

 • Relatiebeheer met partners en prospects
 • Genereren van leads, zodat ze in de salesfunel terecht komen
 • Coördineren van opvolging van afspraken met betrekking tot account management
 • Verzamelen van informatie, statistieken en gegevens voor acquisitie
 • Beheren en verrijken van data in het CRM-systeem
 • Signaleren en oplossen van knelpunten in het CRM-systeem

Functievereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau en ten minste een relevante afgeronde HBO-opleiding;
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie;
 • Kennis van CRM-systemen
 • Pro-actief en ondernemend in het signaleren van ontwikkelingen;
 • Continue drive om te presteren
 • Gezonde dosis enthousiasme, overtuigingkracht en een gunfactor
 • Samenwerkingsgericht en gevoel voor verhoudingen;
 • Communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.

Aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Twente Board heeft een platte organisatiestructuur waardoor je op jouw manier kunt bijdragen aan de ontwikkeling van deze regio. We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 32 - 38 uur per week.  

Bedrijfsprofiel Twente Board

Onze organisatie

Twente Board is een unieke triple-helix samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. We bepalen samen de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te behouden en te versterken. Wij verbinden organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente.


Onze opgave

Twentse bedrijven ontwikkelen dagelijks innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. De toekomst is aan ‘innovaties met een missie’ die impact maken voor de wereld van morgen. De Twente Board werkt samen om Twente te ontwikkelen tot een Europees toonaangevende technologische regio. Hiervoor investeren we in de innovatiekracht voor een toekomstbestendig en duurzaam Twente en in het aantrekken en behouden van talent. Het positioneren van Twente is onze centrale opgave.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar i.kosters@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en dan kun je contact opnemen met Ellen Kuipers via 06  12 32 77 45 of via email e.kuipers@twenteboard.nl.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839