Afstudeeropdracht social media strategie merk Twente

Wil jij het verschil maken voor Twente? Wil jij mensen binnen en buiten de regio met elkaar verbinden? Dat is namelijk precies wat de Twente Board doet. Met als doel de regio duurzaam economisch te laten groeien met nieuwe bedrijven, organisaties en internationale talenten. Maak jij het verschil voor jezelf én voor Twente?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Twente Board zoekt een afstudeerder met een marketing of media profiel op HBO-niveau. Twente Board is verantwoordelijk en eigenaar van het merk Twente. Twente is een sterk merk. En dat willen we graag zo houden. Graag onderzoeken we daarom met jou de mogelijkheden om het merk Twente nog beter te positioneren via onze social media kanalen bij HBO en/of WO studenten (generatie Z). 


Het afstudeer onderzoek omvat een analyse van de social media kanalen passend bij generatie Z. Op te leveren inzichten zijn een strategie met do’s and dont’s voor wat betreft de inzet van de kanalen en de te publiceren content. Met als resultaat een advies over de customer journey van een HBO en/of WO student. 

Functievereisten

Wij zoeken een energieke afstudeerder op HBO niveau, die wil bijdragen aan het profileren van Twente bij studenten. Je hebt een frisse blik en denkt online. Je bent van nature nieuwsgierig, ondernemend en zelfstandig. 

Aanbod

Afstuderen moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je wat je zoekt. Je werkt in een dynamische omgeving, waar je veel vrijheid krijgt. Je bent onderdeel van het marketing en communicatie team en wordt begeleid door één van onze digital marketeers. Wij stimuleren en ondersteunen jou bij het behalen van jouw leerdoelen. Daarnaast ontvang je een passende vergoeding.

Bedrijfsprofiel Twente Board

Onze organisatie 

Twente Board is een unieke triple-helix samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. We bepalen samen de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te behouden en te versterken. Wij verbinden organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente. 

 

Onze opgave 

Twentse bedrijven ontwikkelen dagelijks innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. De toekomst is aan ‘innovaties met een missie’ die impact maken voor de wereld van morgen. De Twente Board werkt samen om Twente te ontwikkelen tot een Europees toonaangevende technologische regio. Hiervoor investeren we in de innovatiekracht voor een toekomstbestendig en duurzaam Twente en in het aantrekken en behouden van talent. Het positioneren van Twente is onze centrale opgave.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar i.kosters@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Ellen Kuipers via 06  12 32 77 45 of via email e.kuipers@twenteboard.nl.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511JM Enschede
053-4836839