Acceptant - Adviseur Sales

Twence is op zoek naar een spin in het web bij het verwerken van afval en hergebruik van grondstoffen. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij aanvang van de functie zit je veelal op het kantoor bij Twence. Dit is omdat we je graag goed willen inwerken en opleiden. Zodra je voldoende bent ingewerkt, werk je zowel op kantoor als vanuit huis. Je organiseert gaandeweg steeds meer je eigen werk en deelt je agenda grotendeels zelf in. Als het nodig is, ga je op bezoek bij klanten of relaties. Je beoordeelt de afvalstromen die bij Twence worden aangeboden en adviseert collega’s over de mogelijkheden. Als echte spin in het web heb je alle kennis in huis van de producten die Twence produceert en de bijbehorende productaansprakelijkheid. Deze kennis zet je in om de stap van productiegericht naar productgericht te maken. Op den duur overzie je de effecten die dit heeft voor de installaties van Twence. Om je functie tot een succes te maken, ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving met betrekking tot het acceptatiebeleid en EVOA. Zowel nationaal en internationaal.


Erik, adviseur Sales

De wereld van afvalverwerking en recycling verandert continu. Twence speelt hierop in door het evalueren van de huidige processen en het ontwikkelen van nieuwe methoden. Het werk van een adviseur is daardoor afwisselend en uitdagend. Om je collega’s en klanten goed te adviseren, moet je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kun je echt het verschil maken.

Functievereisten

 • Werk- en denkniveau: hbo met minimaal een hbo-diploma en/of al enige ervaring met chemie, procestechniek of milieutechniek;
 • 0 tot 2 jaar algemene werkervaring en interesse in kennis van wet- en regelgeving op het gebied van afval, grondstoffen en energie;
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een goed salaris (€ 3.048,- tot € 5.349,- bruto, op basis van 38 uur).
 • Hybride werken: 3 dagen op kantoor, 2 dagen thuis met een dagvergoeding van € 2,15.
 • Een reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer.
 • Een mooie doorstap in je carrière. Persoonlijke begeleiding en een studie volgen op kosten van Twence.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; je kunt bijvoorbeeld 9 weken vrij nemen. Hallo wereldreis!
 • Twence trakteert: kerstpakket en andere cadeaus, feesten, weekendjes weg en uitstapjes met collega’s.


Dit leer je bij ons:

 • Zelfstandig vormgeven van nieuwe ontwikkelingen en je krijgt de kans je persoonlijk te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Twence

Bij Twence gaat het anders

 • Afval is bij Twence niet vies; we houden het terrein en de installaties keurig schoon. Dat werkt lekker.
 • We hebben een relaxte, open en gezellige sfeer. Welkom bij de club!
 • We denken aan onze gezondheid: fruit staat voor je klaar en we helpen je ergonomisch te werken. En wie wil, doet mee aan de ‘fiets-naar-je-werk-dag’.
 • We zorgen niet alleen goed voor onszelf, ook voor de natuur. We hebben ons eigen natuurterrein met schapen, hazen en de oehoe, waar je kunt wandelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twence. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boldershoekweg 51
7554 RT HENGELO
074 - 2404 444